• 9.175.652 stemmen

Ontwikkeld door: Liz Feldman

Met onder meer: Ray Romano, Lisa Kudrow en Denis Leary

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 12 december 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot No Good Deed

Wanneer Lydia en Paul besluiten om hun lege nest te verlaten om een ​​nieuw leven te beginnen, zetten ze hun prachtige Spaanse villa uit de jaren 20 te koop in een van de meest gewilde buurten van Los Angeles waarna de vastgoedgekte begint. Meerdere families staan te springen om te kopen wat zij geloven dat hun droomhuis is, ervan overtuigd dat het al hun zeer verschillende problemen zal oplossen. Maar zoals Lydia en Paul maar al te goed weten, kan het huis van je dromen soms een ware nachtmerrie zijn. Terwijl ze worstelen om de duistere en gevaarlijke geheimen te verbergen die in hun oude huis blijven hangen, beginnen Paul en Lydia te beseffen dat de enige manier om aan het verleden te ontsnappen, is om het eindelijk onder ogen te zien.

Meningen over No Good Deed

lang pee

donderdag 19 december 2024
No Good Deed seizoen 1 Het staat niet alleen hier, overal staat zwarte komedie, dark comedy enz. Ik vond het absoluut een zwarte komedie en super geslaagd ook, echt een heerlijke serie. De heerlijke komische reeks Everybody loves Raymond was één van mijn guilty pleasures, met ook Ray Romano in de hoofdrol. Wel is er een beetje teveel getrokken aan Lisa Kudrow, maar dat terzijde...
avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

zondag 15 december 2024
No Good Deed seizoen 1 Zowel hier als op Netflix staat dat het een comedy is. Dat is het niet. Eerder misdaad of thriller. Met de acteurs Ray Roman en Liza Kudrow verwachte ik ook wat anders. Maar het is een leuke fijne serie die ik in 3 dagen heb bekeken. In het begin was het nogal rommelig, maar daarna wilde ik wel zien hoe het af zou lopen. Fijn ook dat het een afgerond verhaal is.