Renai Batoru Rowaiyaru seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Renai Batoru Rowaiyaru? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Renai Batoru Rowaiyaru.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Renai Batoru Rowaiyaru (Seizoen 1) dateert van 2024.
Renai Batoru Rowaiyaru Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Renai Batoru Rowaiyaru? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Renai Batoru Rowaiyaru seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Renai Batoru Rowaiyaru Serie Informatie
Renai Batoru Rowaiyaru is een Drama / Romantiek-serie uit 2024. Geregisseerd door Soushi Matsumoto met onder meer de acteurs Ai Mikami, Ryubi Miyase en Rintaro Mizusawa .
Op een ultra-elitaire school is daten tussen mannelijke en vrouwelijke studenten ten strengste verboden is. Het overtreden van deze regel zal resulteren in verwijdering. Terwijl de studentenraad patrouilles uitvoert rond love hotels, een operatie die bekend staat als "Rabbit Hunting", begint tweedejaars middelbare scholier Ichika haar activiteiten als "Love Keeper". Geraakt door de oprechte gevoelens van verliefde studenten, begint Ichika gevoelens te ontwikkelen voor medestudent Ryogo Maki. Dit verandert haar perspectief en ze besluit de school aan te klagen om de intrekking van de no-dating-regel te eisen.