Fallen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fallen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fallen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fallen (Seizoen 1) dateert van 2024.
Fallen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fallen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fallen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fallen Serie Informatie
Fallen is een Fantasy / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Matthew Hastings met onder meer de acteurs Alexander Siddig, Jessica Alexander en Gijs Blom .
De jonge Luce wordt naar een sekte-achtige afkickkliniek met de naam Sword & Cross gestuurd om haar straf uit te zitten voor een misdaad waarvan ze zich niet kan herinneren dat ze die heeft begaan. Onder de andere bewoners die ze ontmoet, bevinden zich de raadselachtige Daniel en de irritante maar onweerstaanbare Cam, die allemaal onder het toeziend oog staan van de sinistere hoofddokter Howson en de vrome tweelingzussen Miriam en Sophia. Luce moet het mysterie ontwarren van wie ze is en waarom ze een band heeft met Daniel die veel verder teruggaat dan hun tijd in de kliniek.