• 9.386.016 stemmen

Until I Kill You

Until I Kill You seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Until I Kill You? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Until I Kill You.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Until I Kill You (Seizoen 1) dateert van 2024.

Until I Kill You Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Until I Kill You? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Until I Kill You seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Until I Kill You Serie Informatie

Until I Kill You is een Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Julia Ford met onder meer de acteurs Shaun Evans en Anna Maxwell Martin .

In 1991 ontmoet Delia Balmer, een verpleegster, John Sweeney in een Londense pub. Er is een klik tussen de twee en ze worden meteen verliefd. Sweeney's artistieke en non-conformistische persoonlijkheid verdwijnt al snel en maakt plaats voor zijn duistere, gewelddadige en manipulatieve kant. Uiteindelijk bekent hij de moord op zijn voormalige partner. Hij wordt daarna gearresteerd door de politie, maar komt vervolgens op borgtocht vrij na een catastrofale fout van de rechters, die hem niet als een gevaarlijk persoon beschouwen. Daarna besluit John achter Delia aan te gaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,73 met in totaal 35 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.