• 9.369.659 stemmen

Status: In productie

Genre: Drama / Mystery

Oorsprong: Thailand

Ontwikkeld door: Kulp Kaljareuk

Met onder meer: Narilya Gulmongkolpech, Teerapong Liaorakwong en Thanavate Siriwattanakul

Oorspronkelijke taal: Thai

Release datum: donderdag 18 juli 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Suepsandan

De mysterieuze dood van een diamantmagnaat in zijn weelderige landhuis is het begin van een wrede strijd over een erfenis van meerdere miljarden baht. Zijn jonge vrouw en voormalige huishoudster Kaimook staat al snel in het middelpunt van de belangstelling en de verdenking. Roongroj's zonen, Phupat en Mavin, raken verwikkeld in een bittere strijd om hun vader op te volgen, terwijl Kaimook probeert te navigeren door dit klimaat van wantrouwen en spanning. Tegelijkertijd beginnen de bedienden van de familie, die lang op de achtergrond zijn gebleven, hun wrok en verborgen ambities te uiten, waardoor de strijd om de macht nog ingewikkelder wordt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Suepsandan

lang pee

zaterdag 20 juli 2024
Suepsandan seizoen 1 Werd ergens de Thaise Succession genoemd en dat klopt wel een klein beetje. Kinderen die strijden om de macht bij de firma van hun vader. Vond dit een hele mooie serie, alleen die taal vind ik redelijk irritant...