• 9.384.404 stemmen

How to Ruin Love

How to Ruin Love seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie How to Ruin Love? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van How to Ruin Love.

Het laatste bij ons bekende seizoen van How to Ruin Love (Seizoen 2) dateert van 2025.

How to Ruin Love Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van How to Ruin Love? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over How to Ruin Love seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

How to Ruin Love Serie Informatie

How to Ruin Love is een Komedie-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs Sivenathi Mabuya, Bohang Moeko en Dumisani Mbebe .

De onstuimige actrice Zoleka vermoedt dat haar vriend Kagiso vreemd gaat. Ze is van plan hem op heterdaad te betrappen, maar met haar actie verpest ze haar eigen verrassingsaanzoek. Als gevolg verliest ze niet alleen haar vriend maar ook haar beste vriendin en maakt ze haar familie boos. Nu moet ze alles op alles zetten om haar vriend weer terug te winnen en de relatie met haar familie en vriendin te herstellen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.