• 9.385.764 stemmen

Vida Menos en Canarias, Una

Una Vida Menos en Canarias seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Una Vida Menos en Canarias? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Una Vida Menos en Canarias.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Una Vida Menos en Canarias (Seizoen 1) dateert van 2024.

Una Vida Menos en Canarias Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Una Vida Menos en Canarias? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Una Vida Menos en Canarias seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Una Vida Menos en Canarias Serie Informatie

Una Vida Menos en Canarias is een Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Inma Torrente met onder meer de acteurs Ginés García Millán, Natalia Verbeke en Paco Marín .

Luis Lacasa is een vooraanstaande politierechercheur uit Madrid die gedwongen wordt overgeplaatst naar Tenerife op de Canarische Eilanden. Daar moet hij samenwerken met Naira Oramas, een charismatische agente die precies is wat hij niet is. Ondanks hun verschillen en rivaliteit vormen ze een goed team en tegelijkertijd een medeplichtigheid die hun ijzeren overtuigingen in twijfel zal trekken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.