Blue's Clues seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Blue's Clues? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blue's Clues.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blue's Clues (Seizoen 6) dateert van 2004.
Blue's Clues Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Blue's Clues? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blue's Clues seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blue's Clues Serie Informatie
Blue's Clues is een Animatie / Komedie-serie uit 1996-2004. Geregisseerd door Koyalee Chanda met onder meer de acteurs Steve Burns, Donovan Patton en Traci Paige Johnson .
Steve lost puzzels op om de behoeften van de hond Blue te begrijpen aan de hand van de drie sporen die hij achterlaat. Door interactieve spelletjes en educatieve momenten ontdekt Steve uiteindelijk wat Blue wil, vaak resulterend in een traktatie of een leuke activiteit voor Blue.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.