This Is Pop seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie This Is Pop? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van This Is Pop.
Het laatste bij ons bekende seizoen van This Is Pop (Seizoen 1) dateert van 2021.
This Is Pop Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van This Is Pop? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over This Is Pop seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
This Is Pop Serie Informatie
This Is Pop is een Muziek / Documentaire-serie uit 2021. Geregisseerd door Chelsea McMullan
De grootste namen uit de popmuziek vertellen onbekende verhalen over enkele van de meest iconische momenten uit de popgeschiedenis. Elke aflevering is een op zich staande documentaire met een eigen stijl, maar allen dienen ze hetzelfde doel: onderzoeken hoe deze momenten voor een aardverschuiving zorgden en op welke manier ze tot op de dag van vandaag invloed hebben op de popmuziek en cultuur in het algemeen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.