• 9.370.024 stemmen

Ontwikkeld door: Pagan Danielle Harleman

Met onder meer: Paul Nicklen, Cristina Mittermeier en Anand K Varma

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 19 maart 2024

Eerst uitgezonden op: National Geographic (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Photographer

Photographer neemt ons mee op reis langs 's werelds uitzonderlijkste visuele verhalenvertellers. Elke aflevering volgt het leven van een iconische fotograaf vanaf het begin van zijn kindertijd en carrière tot zijn huidige leven en verrichtingen. Door middel van met elkaar verweven achtergrondverhalen, archief-, interview- en echte beelden van hun huidige missie krijgen kijkers een dieper inzicht in het proces van elke fotograaf, hoe zij achter de camera terecht kwamen en hoe iconische beelden gemaakt worden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Photographer

avatar van james_cameron

zondag 5 januari 2025
Photographer seizoen 1 Niet alle fotografen die aan bod komen in deze zesdelige documentaire-serie zijn even interessant, maar er zitten een paar geweldige bij. Wat mij betreft is de aflevering over mode-fotograaf Campbell Addy het minst boeiend, maar daar tegenover staan hele mooie over Paul Nicklen, Dan Winters en Muhammed Muheisen. Een mixed bag dus, maar veelbelovend genoeg voor een (hopelijk) tweede reeks.