• 9.369.700 stemmen

Ontwikkeld door: Russell T Davies

Met: Harry Lawtey, Sophia Brown en Andi Osho

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 23 februari 2023

Eerst uitgezonden op: ITVX (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot You & Me

Een romantisch komisch drama over het vinden van liefde wanneer je het het minst verwacht. Drie mensen maken tragedies mee die ze nooit te boven zullen komen. Ze vinden de liefde, maar verliezen die door een tegenslag. Kunnen ze in de toekomst weer hoop en liefde vinden, of zal het verleden hen altijd tegenhouden?

Afleveringen

1. 1. How We Used to Be

23 februari 2023 (46 minuten)

Ben en Jess ontmoeten elkaar op de bus, ze worden verliefd en gaan al snel samenwonen. Twee jaar later bevalt Jess van een tweeling, maar bij het verlaten van het ziekenhuis worden de moeder en haar kinderen het slachtoffer van een verkeersongeval. Tijdens de begrafenis herinnert Ben zich een vreselijke ruzie met Jess' vader. Bens moeder zou graag zien dat hij zijn sociaal leven weer oppikt. Een vriend regelt een date voor hem, maar Ben kan de herinnering aan Jess niet overwinnen.

2. 2. Who's Emma?

23 februari 2023 (47 minuten)

Emma en Ben zijn allebei getekend door een verschrikkelijk verlies en groeien dichter naar elkaar toe. Maar Ben beslist hun relatie op te geven om zich volledig in zijn rol als vader te storten. Ben neemt zijn kinderen mee naar het huis van hun grootouders en herinnert zich de kostbare momenten die hij daar met Jess doorbracht. In haar kamer ontdekt hij foto's van Jess samen met een andere man. Emma worstelt met herinneringen aan haar zus Joey.

3. 3. How Does the Story End?

23 februari 2023 (47 minuten)

Ben doorzoekt Jess' telefoon op zoek naar antwoorden. Heeft Jess hem bedrogen? In het park ontmoet Emma de moeder van Ben, die vertelt over haar zoon. Ben wordt nog steeds achtervolgd door het verleden van Jess en besluit een ontmoeting te organiseren met de man van wie hij vermoedt dat het haar voormalige geliefde is. Ben realiseert zich dat hij het verleden achter zich moet laten en verder moet gaan, net zoals Emma, die op het punt staat om met Harry te trouwen. Bens moeder besluit het heft in eigen handen te nemen en berispt haar zoon. Ben voltooit het essay dat hij schreef over Jess en zijn leven zonder haar, en bezorgt het aan Dee, zijn redacteur.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.