Law & Order Toronto: Criminal Intent seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Law & Order Toronto: Criminal Intent? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Law & Order Toronto: Criminal Intent.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Law & Order Toronto: Criminal Intent (Seizoen 3) dateert van 2026.
Law & Order Toronto: Criminal Intent Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Law & Order Toronto: Criminal Intent? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Law & Order Toronto: Criminal Intent seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Law & Order Toronto: Criminal Intent Serie Informatie
Law & Order Toronto: Criminal Intent is een Misdaad / Drama-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Sudz Sutherland met onder meer de acteurs Aden Young, Kathleen Munroe en Karen Robinson .
Law & Order Toronto: Criminal Intent is een Canadese politieserie die is gebaseerd op de Amerikaanse serie Law & Order: Criminal Intent. In Toronto's oorlog tegen de misdaad worden de ergste criminele overtreders achtervolgd door een elite team van rechercheurs die onderzoek doen naar spraakmakende misdaad en corruptie in de metropool Toronto.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.