• 9.385.220 stemmen

Pennac, Les

Les Pennac seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Les Pennac? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Les Pennac.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Les Pennac (Seizoen 1) dateert van 2022.

Les Pennac Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Les Pennac? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Les Pennac seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Les Pennac Serie Informatie

Les Pennac is een Drama / Misdaad-serie uit 2022-2024. met onder meer de acteurs Ferjria Deliba, Marie-Sohna Condé en Alexia Chicot .

Hannibal Pennac is een politiecommissaris met pensioen. Hij droomt van een verzoening met zijn dochter Annabelle, ook een politiecommissaris, die net is overgeplaatst naar Montpellier, waar hij carrière heeft gemaakt. Helaas voor hem gaat ze nog liever dood dan dat ze met hem praat, maar een mysterieuze zaak dwingt hen om samen "op onderzoek uit te gaan".