Alleen op de Wereld seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alleen op de Wereld? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alleen op de Wereld.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alleen op de Wereld (Seizoen 1) dateert van 2016.
Alleen op de Wereld Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alleen op de Wereld? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alleen op de Wereld seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alleen op de Wereld Serie Informatie
Alleen op de Wereld is een Avontuur / Familie-serie uit 2016.
Vondeling Remi is een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty's man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat ditmaal mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt, vrienden verliest en eindelijk zijn echte geluk vindt.