• 9.370.338 stemmen

Speelduur: 1 uur en 52 minuten

Met: Jorik Scholten, Maarten Scholten en Nova Scholten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 19 januari 2024

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk miniserie via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jorik

De Nederlandse rapper Jorik (ook bekend als Lil’ Kleine) wordt gecanceld na beschuldigingen van zware mishandeling. Iedereen sprak erover toen de beelden van de vermeende mishandeling op elke televisiezender en ieder social media platform werden getoond. Na zijn vrijlating uit de gevangenis in maart 2022 hebben we weinig van Jorik gehoord. Hoe is zijn leven, persoonlijk en als artiest, sindsdien geweest? In deze driedelige documentaireserie vertellen Jorik en de mensen om hem heen voor het eerst over de kwesties die spelen en krijgen we een unieke inkijk in Joriks controversiële leven.

Afleveringen

1. 1. Terug naar het Begin

19 januari 2024 (40 minuten)

Jorik wordt na twee weken vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak met betrekking tot de mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Hij spreekt zich voor het eerst uit en laat de persoonlijke strijd zien die hij voert, nadat hij door Nederland werd gecanceld en al zijn zakenpartners zich hadden teruggetrokken.

2. 2. Ieder Huisje Heeft Zijn Kruisje

19 januari 2024 (38 minuten)

Voor het eerst reageert Joriks moeder op zijn uitspraken over de mishandelingen die hij in zijn jeugd heeft meegemaakt. Er is ook veel kritiek op zijn nieuwe track met Boef en na tien maanden kan Jorik zijn zoon Lío eindelijk weer zien.

3. 3. Zorgen Zijn voor Morgen

19 januari 2024 (34 minuten)

Nu Jorik goed op weg is om zijn carrière weer op te pakken, maakt zijn management zich grote zorgen over zijn feest- en drinkgedrag. Om deze reden besluit hij zich voor een maand terug te trekken in Thailand. Ondertussen worstelt hij met het vaderschap en beseft hij dat er nog een lange weg te gaan is.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.