• 9.374.084 stemmen

Mobbed - Seizoen 1 (2011-2013)

- Nog geen stemmen

Show titel: Mobbed

Afleveringen: 11

Speelduur: 7 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Howie Mandel, Howard Kitrosser en Darryl Trell

Met: Howie Mandel, Aubree Storm en Romane Simon

Datum van release: donderdag 31 maart 2011

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mobbed

Presentator Howie Mandel zet de hulp van honderden vreemden in om zijn gasten te helpen bij het verassen van hun vrienden, familieleden, lovers of collega's. De nietsvermoedende deelnemers krijgen de schrik van hun leven die altijd leidt naar een geweldige onthulling. Mannen die erachter komen dat hun vrouw zwanger is, mensen die een liefdesverklaring van hun collega krijgen of iemand die ten huwelijk gevraagd wordt; niets is te veel voor Mobbed. Middels een enorme flashmob wordt de betreffende persoon in het middelpunt gezet, niet wetende dat er ook nog verborgen camera's aanwezig zijn om alles te filmen.

Afleveringen Seizoen 1 (2011-2013)

1. 1. Will You Marry Me?

31 maart 2011 (42 minuten)

De dromen van Nikki komen uit als haar vriendje Justin haar een aanzoek doet en ze daarna te midden van een flashmob trouwen.

2. 2. A Father's Apology

23 november 2011 (42 minuten)

Een vader hoopt na ooit zijn vrouw en dochter verlaten te hebben om na verontschuldigingen naar zijn vrouw weer in het leven van zijn dochter te mogen komen.

3. 3. I Love You and We've Never Met

4 januari 2012 (42 minuten)

Steve Soboslai van de in Pittsburgh gezetelde poppunkband Punchline krijgt hulp om zijn ware gevoelens te openbaren aan zijn lange afstands beste vriendin van de afgelopen vijf jaar die hij nog nooit ontmoet heeft.

4. 4. My Secret Child

11 januari 2012 (42 minuten)

Een vrouw onthult geheimen aan haar familie, waaronder nieuws over haar huwelijk dat al zes jaar voorbij is en het feit dat ze een 6-jarige zoon heeft die nog nooit zijn grootmoeder heeft ontmoet.

5. 5. Brawling Brothers

1 februari 2012 (42 minuten)

Tim Jarzabek van de band NO poogt om een vete met zijn broer en bandlid Nick Jarzabek te verzoenen met hulp van Art Alexakis van de band Everclear, de danscrew FORMALity, drummer DJ Ravi en rapper Ace Hood.

6. 6. A Father Lost for 37 Years

8 februari 2012 (42 minuten)

Een zevenendertigjarige man vraagt het team om te helpen hem te herenigen met zijn vader die hij nog nooit heeft ontmoet. In plaats van mobbing de vader, draait het team de rollen om en verrast de man met zijn vader midden in een flashmob.

7. 7. You Saved My Life

2 januari 2013 (42 minuten)

Een vader heeft zijn leven in dienst gesteld van de gemeenschap als brandweerman en -commandant, en hij maakt kennis met de mensen waar de organen van een van zijn vroeg overleden dochters terecht zijn gekomen.

8. 8. Hot for Teacher

2 januari 2013 (42 minuten)

Een lerares wil aan een collega, met wie ze het klaslokaal de helft van de dag deelt, kenbaar maken dat ze van hem houdt.

9. 9. We're Having a Baby

3 januari 2013 (42 minuten)

Een paar probeert al vijf jaar een baby te krijgen, wat steeds niet lukt. Zij had de moed al opgegeven, terwijl haar man er steeds in bleef geloven. Uiteindelijk lukt het haar toch en wil haar man hiermee verrassen.

10. 10. Marry Me Now or It's Over

3 januari 2013 (42 minuten)

Een vijftigjarige vrouw wil haar langdurige vriendje een ultimatum stellen: trouwen of uit elkaar. Dit is de allerlaatste kans die haar vriend krijgt, neemt hij van deze gelegenheid gebruik?

11. 11. You're Fired

10 januari 2013 (42 minuten)

Een baas plant een verrassing voor een werknemer voor zijn harde werk en sterke karakter met de hulp van duizenden.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.