• 9.378.500 stemmen

Red Flag - Seizoen 1 (2025)

- Nog geen stemmen

Show titel: Red Flag

Afleveringen: 27

Speelduur: 1 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: Stijn Steyaert en Alexander Van Damme

Met: Ayana Doucouré, Vincent Banić en Charlotte Sieben

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 7 april 2025

Eerst uitgezonden op: VRT Max (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Red Flag

In Red Flag wordt het smartphoneleven van de succesvolle 39-jarige reclamemaker David plots in handen gelegd van de 23-jarige Luna, een jonge studente. Wat begint als een speels spel vol aantrekkingskracht, groeit uit tot een obsessieve en ongemakkelijke confrontatie waarin de grenzen tussen realiteit, macht en intimiteit vervagen. Als kijker ervaar je alles vanuit Luna’s perspectief: elk bericht dat ze verstuurt, iedere foto of video die ze opent, wordt zichtbaar op het scherm.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Meet Cute

7 april 2025 (05 minuten)

David en Seppe feesten in een technoclub. David maakt contact met Luna, die hem uitdaagt. Onbewust eindigt zijn telefoon in haar handen.

2. 2. Van Mij

7 april 2025 (04 minuten)

Luna ontdekt dat ze Davids telefoon nog steeds heeft en experimenteert ermee. Ze past de gezichtsherkenning aan en gebruikt de telefoon om Allie te bellen.

3. 3. Shit

7 april 2025 (03 minuten)

David probeert Luna te bereiken. Hij wil zijn smartphone terug.

4. 4. Beloofd

7 april 2025 (03 minuten)

Luna heeft nog steeds Davids telefoon in handen. Terwijl Seppe nietsvermoedend berichten naar David blijft sturen over vrouwelijke stagiairs, komt zijn gevaarlijk karakter opnieuw aan de oppervlakte. Ondertussen schakelt Luna de 'Zoek mijn smartphone'-functie uit.

5. 5. Ik Weet U Wonen

7 april 2025 (04 minuten)

Luna is ongedeerd. Ze gaat naar de les, maar is afgeleid door haar nieuwe speeltje.

6. 6. Wie Heb Ik aan de Lijn?

7 april 2025 (03 minuten)

David eist zijn telefoon terug, maar Luna confronteert hem met Seppes gedrag. Het conflict escaleert.

7. 7. Hallo

7 april 2025 (06 minuten)

David biedt zijn excuses aan en Luna krijgt een onverwachte kans: hij laat haar de telefoon houden tot maandag. Dit opent nieuwe mogelijkheden.

8. 8. Match Made in Heaven

7 april 2025 (04 minuten)

Luna ontdekt waar David woont en onderzoekt zijn achtergrond. Ondertussen speelt ze met de macht die ze via zijn telefoon heeft.

9. 9. Sadist

7 april 2025 (05 minuten)

David en Luna bouwen een steeds speelser contact op via berichten en videobellen. Ze dagen elkaar uit op een manier die verder gaat dan enkel de telefoon. Luna grijpt haar kans om Davids dating-profiel aan te passen en regelt een date voor hem.

10. 10. Gefixt

7 april 2025 (03 minuten)

Luna laat aan Allie weten dat de stage geregeld is.

11. 11. Geld Is Geen Probleem

7 april 2025 (05 minuten)

David stuurt Luna een mysterieuze code. Ze ontdekt dat dit ook zijn bank-pincode is en overweegt om zijn geld te gebruiken.

12. 12. Shhhhh

7 april 2025 (04 minuten)

Hoe ver wil Luna gaan in haar machtsspel met David? Ondertussen groeit hun onderlinge spanning.

13. 13. Quatro Stagioni

7 april 2025 (05 minuten)

David gaat op date. Luna volgt online en bestelt een pizza in hetzelfde restaurant.

14. 14. Gentleman

7 april 2025 (06 minuten)

Luna ontdekt de home app van David en bepaalt hoe de date afloopt. Beiden spelen hun rol, maar de onderliggende spanning is voelbaar.

15. 15. Ik Bepaal

7 april 2025 (04 minuten)

De relatie tussen Luna en David bereikt een nieuw niveau.

16. 16. Security Cams

7 april 2025 (02 minuten)

Luna volgt via security cams wat David doet.

17. 17. Help!

7 april 2025 (05 minuten)

Luna gebruikt sociale media om Opa terug te vinden en raakt verstrikt in haar dubbele leven.

18. 18. Het Komt Wel Goed

7 april 2025 (05 minuten)

Luna is nog maar net bekomen van alles, maar nu probeert David zich steeds meer in haar leven te nestelen. Hun dynamiek wordt intenser.

19. 19. Next Level

7 april 2025 (05 minuten)

Luna's leugens beginnen haar in te halen. Terwijl David haar steeds meer uitdaagt, dreigt haar wereld in te storten.

20. 20. Dit Hadden We Niet Afgesproken

7 april 2025 (05 minuten)

Allie ontdekt Luna's geheim.

21. 21. Payback Going to Be a Bitch

7 april 2025 (04 minuten)

Luna neemt de controle terug en beraamt een onverwachte zet.

22. 22. Ik Ga het Goedmaken

7 april 2025 (05 minuten)

Luna en Allie staan recht tegenover elkaar.

23. 23. Please Please Please

7 april 2025 (04 minuten)

Luna is onderweg naar Davids loft en speelt het spel harder dan ooit.

24. 24. Family First

7 april 2025 (03 minuten)

Luna belt haar mama en opa en probeert de controle terug te krijgen.

25. 25. N.E.E.

7 april 2025 (02 minuten)

Luna en David staan op het punt om alles achter zich te laten, nog een laatste beslissing.

26. 26. Bel een Ambulance

7 april 2025 (03 minuten)

De situatie escaleert naar een gevaarlijk niveau. Luna moet kiezen.

27. 27. Grijpt Luna In?

7 april 2025 (04 minuten)

Luna staat met de rug tegen de muur. Wat doet ze nu?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.