• 9.369.461 stemmen

The Waterfront - Seizoen 1 (2025)

Show titel: The Waterfront

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 21 minuten

Ontwikkeld door: Marcos Siega, Ben Fast en Kevin Williamson

Met: Holt McCallany, Maria Bello en Melissa Benoist

Datum van release: donderdag 19 juni 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Waterfront

Al tientallen jaren regeert de familie Buckley over Havenport, North Carolina, van de plaatselijke visindustrie tot de restaurants. Maar hun vissersimperium begint af te brokkelen nadat patriarch Harlan Buckley herstelt van twee hartaanvallen en zijn vrouw Belle en zoon Cane zich in het diepe storten om de familiebedrijven drijvende te houden. Dochter Bree, een herstellende verslaafde die de voogdij over haar zoon heeft verloren, wordt geconfronteerd met haar eigen demonen en raakt verstrikt in een gecompliceerde relatie die de toekomst van de familie voor altijd kan bedreigen.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Almost Okay

19 juni 2025 (54 minuten)

Als een verdacht scheepswrak de aandacht van de politie trekt, moet de verdeelde familie Buckley haar grieven opzij zetten om de sporen uit te wissen.

2. 2. Taking Control

19 juni 2025 (55 minuten)

Cane en Harlan nemen grotere risico's om het bedrijf draaiende te houden. Bree zoekt bewijs om haar vermoedens over haar familie te bevestigen.

3. 3. Playing with Fire

19 juni 2025 (42 minuten)

Harlan gaat opnieuw een riskante alliantie aan die verband houdt met het verleden van de familie. Belle probeert in het geheim de familiebezittingen te beschermen.

4. 4. You Can't Trust a Buckley

19 juni 2025 (48 minuten)

Cane probeert de problemen thuis binnen de perken te houden. Harlan komt in contact met een nieuwe speler en ontdekt dat de regels van het spel zijn veranderd.

5. 5. I'm a Hugger

19 juni 2025 (46 minuten)

Terwijl de druk toeneemt en de operaties steeds riskanter worden, proberen Belle en Harlan zich gedeisd te houden. Cane en Bree halen oude wonden open.

6. 6. Hunting Season

19 juni 2025 (45 minuten)

Belle krijgt verontrustend nieuws over de toekomst van de familie. Een jachttrip verstoort de fragiele alliantie tussen Harlan en Grady. Bree doet een bekentenis.

7. 7. Nice Try

19 juni 2025 (48 minuten)

In de hoop zijn operatie weer onder controle te krijgen, probeert Harlan een gevaar uit te schakelen. Een gewelddadige waarschuwing brengt de familie Buckley aan het wankelen.

8. 8. Lost at Sea

19 juni 2025 (43 minuten)

De spanningen lopen op, waardoor de Buckleys in een confrontatie op zee tegenover hun vijanden komen te staan.

avatar van Oliveri

Oliveri

Goeie serie die prettig wegkijkt. Deed me erg denken aan de serie Bloodline overigens. Aanrader!

avatar van santaro78

santaro78

Fucking strakke serie, kijkt goed weg en blijft spannend, elke keer weer

avatar van lang pee

lang pee

Humo: The Waterfront op Netflix werkt voor geen zeemijl, een slappe twee. Dit word al eens vergeleken met het schitterende Bloodline of The Ozarks, maar vergeet het maar.

Over het algemeen zijn de kritieken niet al te best en dat is helemaal terecht. Een middelmatig Netflix product om snel te bekijken en nog sneller te vergeten, word er nog gezegd.

Om dit te bekijken moet je al echt een warme vervelende dag hebben, en na dit te kijken word hij zeker niet beter....flauwe soap hap...

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Ozark light. Inmiddels in aflevering 4 maar ik weet niet of ik het verder ga kijken. Aflevering 1 staat echt bol van de clichés maar daar zitten nog wel een paar leuke verrassingen in. Daarna wordt het oppervlakkig en zelfs in dit genre wat ongeloofwaardig. Een hoop steroïden acteurs en actrices en het verhaal ook eigenlijk.

Aardige serie die je met het verstand op nul moet bekijken. De acteurs zijn van Bollywood-niveau.

avatar van Toontje G

Toontje G

Vond het meer een soap serie.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Heerlijke serie en inderdaad ook soap maar ook spanning . Een dikke 9 nu maar snel hopen op seizoen 2.

avatar van badfans69

badfans69

stinissen schreef:

Geen seizoen 2 voor deze serie.