• 9.380.137 stemmen

Blindspår - Seizoen 1 (2025)

Alternatieve titel: Blind Spot

Afleveringen: 4

Speelduur: 3 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Anne Holt

Met: Ida Engvoll, Pål Sverre Hagen en Kjell Bergqvist

Oorsprong: Zweden

Datum van release: vrijdag 24 januari 2025

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blindspår

Tijdens een zware sneeuwstorm botst een trein van Stockholm naar Narvik op een lawine. Alle passagiers moeten onderdak zoeken in een oud, afgelegen hotel in de bergen in de buurt. Onder hen is de scherpe en duistere politieagente, Hanne Wilhelmsen. Wanneer er mysterieuze moorden plaatsvinden in het hotel begint Hanne met onderzoek, ondanks dat ze tijdelijk is geschorst door de politie.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Inn i Stormen

24 januari 2025 (46 minuten)

2. 2. Fest Ved Verdens Ende

24 januari 2025 (47 minuten)

3. 3. Et Lys i Mørket

24 januari 2025 (45 minuten)

4. 4. Frihetens Pris

24 januari 2025 (45 minuten)

avatar van vranque

vranque

Het begon verrassend en veelbelovend. De opbouw was prachtig. Het was mysterieus en lekker irritant soms. Maar dan werk je naar de apotheose toe die naar mijn gevoel te overhaast was. Je wist dat de onderhuidse spanning tot iets zou leiden maar niet naar wat ik nu voorgeschoteld kreeg. Dus van 3.5 naar 2.5

avatar van bjorn198036

bjorn198036

Waar kan ik deze serie bekijken? Ik hoop gauw iets van iemand iets te horen. Mvg Björn