• 9.175.646 stemmen

The Kings of Tupelo: A Southern Crime Saga (2024)

Documentaire / Misdaad | Miniserie

Show titel: The Kings of Tupelo: A Southern Crime Saga

Genre: Documentaire / Misdaad

Afleveringen: 3

Speelduur: 3 uur en 16 minuten

Ontwikkeld door: Bridgette Theriault, Brooke Karzen, Chapman Way, Dan Sacks, Dave Caplan, David Madden, Greg Berlanti, Juliana Lembi, Maclain Way, Mike Darnell en Sarah Schechter

Met: Paul Kevin Curtis

Datum van release: woensdag 11 december 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Kings of Tupelo: A Southern Crime Saga

Paul Kevin Curtis is een excentrieke Elvis-imitator uit Tupelo, Mississippi – toevallig ook de geboorteplaats van Elvis zelf. Samen met zijn broer Jack vormde hij jarenlang het duo Double Trouble, een unieke Elvis-act. Tijdens zijn werk in een mortuarium doet Curtis een ontdekking die alles op zijn kop zet. Vanaf dat moment belanden ze in een achtbaan vol complottheorieën, corruptie en zelfs een zaak die het Witte Huis weet te bereiken.

Afleveringen

1. Aflevering 1

11 december 2024 (55 minuten)

In de geboorteplaats van The King staat de wereld van Elvis-imitator en conciërge Kevin Curtis op zijn kop als hij een afgehakt hoofd ontdekt in de koeling van een ziekenhuis.

2. Aflevering 2

11 december 2024 (1 uur en 05 minuten)

Terwijl zijn huwelijk instort, verdiept Kevin zich in complotten op het dark web. Later leiden brieven met vergif de politie regelrecht naar hem.

3. Aflevering 3

11 december 2024 (1 uur en 16 minuten)

Een vete met een karateleraar loopt uit de hand en brengt een wraakcomplot aan het licht dat de misdaad – en Kevins betrokkenheid – in een nieuw daglicht plaatst.

avatar van lang pee

lang pee

Vond dit best wel een grappige docu over één van de vele complotdenkers, zit daar in de lucht denk ik in de VS. Alhoewel met Corona hebben we er hier ook de nodige gehad.

Alleen waren de drie afleveringen teveel van hetzelfde....