• 9.378.976 stemmen

Jinek - Seizoen 16 (2022)

Show titel: Jinek

Afleveringen: 60

Speelduur: 2 dagen en 2 uur

Met: Eva Jinek

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 29 augustus 2022

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jinek

Jinek is een Nederlands praatprogramma dat van 2014 tot 2019 uitgezonden werd bij de publieke omroep. Sinds januari 2020 wordt het programma uitgezonden door RTL 4. Elke werkdag schuiven er gasten uit de actualiteit aan bij presentatrice Eva Jinek. Onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij worden met een scherpe blik behandeld.

Afleveringen Seizoen 16 (2022)

1. Aflevering 1

29 augustus 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Charlie Aptroot over de impact van het truckongeluk in Nieuw-Beijerland. -Jesse Klaver, Joost Eerdmans, Peter Mulder, Yljo van Donselaar, Monique Nagelkerke en Saskia Belleman over de asielcrisis. -En Nick en Simon vertellen eenmalig het hele verhaal over hun break-up.

2. Aflevering 2

30 augustus 2022 (50 minuten)

Met: -Henk Bleker over de stikstofcrisis. -Hennie de Haan over het asielzoekerscentrum in het Twentse dorp Albergen. -Met Tom Egbers en Marc-Marie Huijbregts blikken we terug op het leven van prinses Diana. -En Martijn, Fenna, Simone, Hans en Petra vertellen over hun B&B Vol Liefde-avontuur.

3. Aflevering 3

31 augustus 2022 (50 minuten)

Met: -Martin Visser en Renée Lamboo over de hoge kosten voor energie en boodschappen. -Derk Sauer over het overlijden van Michail Gorbatsjov. -Caroline van der Leeuw vertelt alles over haar nieuwe band, The Jordan. -Marieke Elsinga en Chantal Janzen over het nieuwe tv-programma Fout Maar Goud.

4. Aflevering 4

1 september 2022 (50 minuten)

Met: -Yolanda Hadid en Loiza Hamers, de nieuwe gezichten van Holland's Next Top Model, over de droom van steeds meer jongeren om model te worden. -Wouter de Winther, Hans Spekman en Paul Slettenhaar over het vertrouwen in de politiek. -En Het regent sterren voor Halina Reijn's horrorfilm, Bodies Bodies Bodies.

5. Aflevering 5

2 september 2022 (50 minuten)

Met: -Dit weekend barst de Formule-1-gekte in Zandvoort weer los en alle ogen zijn natuurlijk gericht op Max Verstappen. Dr. Pol is samen met zijn vrouw Diane te gast! -Angela de Jong, Cornald Maas en Kees van der Spek over het nieuwe tv- en theaterseizoen. -Jaap Reesema treedt op met zijn versie van het nummer Grijs van Nielson.

6. Aflevering 6

5 september 2022 (50 minuten)

Met: -De gasprijs knalt opnieuw omhoog. Wat betekent dit voor ondernemers? -Olav Mol, Robert Doornbos en Rob Kamphues komen praten over de GP van Zandvoort. -Historicus en koningshuiskenner Coks Donders praat ons bij over de start van het studentenleven voor prinses Amalia. -Kees van der Spek en Jacco Janssen blikken terug op rechterlijke dwalingen.

7. Aflevering 7

6 september 2022 (50 minuten)

Met: -Rondkomen met een modaal inkomen wordt steeds lastiger. Amber Kortzorg, Stef en Rebecca vertellen erover. -Lies Visschedijk en Dan Karaty over Soof 3, die eindelijk in première gaat!

8. Aflevering 8

7 september 2022 (50 minuten)

Met: -Nederland worstelt al maanden met een asielcrisis. Wat zijn de oplossingen van Farid Azarkan en Ruben Brekelmans? -De 20-jarige Tim Groeneweg vertelt hoe hij de jongste advocaat ooit in Nederland is geworden. -Marielle van Essen, Dominique van Vliet en Daniël van der Gragt vertellen over hun carrièreswitch.

9. Aflevering 9

8 september 2022 (50 minuten)

Speciale uitzending in het teken van het overlijden van Queen Elizabeth. Engeland rouwt. We blikken terug op haar leven met o.a Barrie Stevens, Tom Egbers, Dominic Seldis, Coks Donders en Arno Kantelberg. Ook is er muziek in de studio en schakelen we live met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan.

10. Aflevering 10

9 september 2022 (50 minuten)

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.

11. Aflevering 11

12 september 2022 (50 minuten)

Met: -Correspondent Geert Jan Hahn en oud-ambassadeur van Oekraïne en Rusland Ron Keller over de opmars van het Oekraïense leger. Minister Dilan Yeşilgöz houdt in de uitzending de prestigieuze politieke HJ Schoo-lezing. -Coks Donders met het laatste nieuws over het afscheid van koningin Elizabeth. -Ruben van der Meer, Huub Stapel, Tim Haars en Yannick de Waal over de korte film A Pink Moon Comes.

12. Aflevering 12

13 september 2022 (50 minuten)

Met: -Paul van Riessen over Jumbo-topman Frits van Eerd die is verhoord. -Opnieuw chaos op Schiphol, met Joost Vullings en beveiliger Chris van Halderen. -Ellen ten Damme gaat helemaal los in nieuwe theatershow. -Waarom zijn Toni Peroni, Christine Kouman, Koert-Jan de Bruijn naturist?

13. Aflevering 13

14 september 2022 (50 minuten)

Met: -Stefan Vermeulen over de 'Sywert-tapes'. -Donny M. bekende vandaag de 9-jarige Gino te hebben ontvoerd, misbruikt en vermoord. Aan tafel Saskia Belleman, advocaat Floor Oehlen en familiewoordvoerder Judy op het Veld. -Matthijs Koene is in de studio met de speciaal voor hem ontwikkelde panfluit. -Tim de Wit heeft het laatste nieuws uit Engeland.

14. Aflevering 14

15 september 2022 (50 minuten)

Met: -Wouter de Winther en Suzanne Kröger over het aangekondigde ontslag van Dick Benschop. -Ron Keller en Foeke Postma over Russische zakenmensen die dit jaar onder opvallende omstandigheden stierven. -Mátyás Bittenbinder over het gevaar en het nut van gif. -Kraantje Pappie, Roel van Velzen, Typhoon en Guus Meeuwis zijn terug met The Streamers!

15. Aflevering 15

16 september 2022 (50 minuten)

Met: -Angela de Jong en Natasja Gibbs bespreken de mediaweek. -Wouter de Winther blikt vooruit op Prinsjesdag. -Camille van Gestel over het Deloitte-onderzoek naar de mondkapjesdeal. -Oud-bandleden van de Hermes House Band over het succes van I Will Survive.

16. Aflevering 16

19 september 2022 (50 minuten)

Met: -Tim de Wit, Angela de Jong, Paul Rem, Coks Donders en Francis van Broekhuizen over de begrafenis van Koningin Elizabeth. -Hoogleraar Immunologie Marjolein van Egmond over een eventuele nieuwe coronagolf. -Pien Meulensteen was commentator bij hét voetbalprogramma van de BBC.

17. Aflevering 17

20 september 2022 (50 minuten)

Met: -Terugblik op Prinsjesdag met minister van Financiën Sigrid Kaag en Joost Vullings van EenVandaag. -Arno Kantelberg over de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag. -Radar-presentator Antoinette Hertsenberg over haar nieuwe serie Overleef De Energierekening. -De snelste man op aarde, Usain Bolt, is in Nederland en Eva sprak hem.

18. Aflevering 18

21 september 2022 (50 minuten)

Met: -Fractievoorzitters van de Tweede Kamer debatteren vandaag over de Prinsjesdagplannen van het kabinet. Aan tafel Wouter de Winther en Marjolein Moorman. -Poetin kondigde vandaag een gedeeltelijke mobilisatie aan. We bespreken het met Geert Jan Hahn en Ron Keller. -De 17-jarige Rowan Damming is wereldkampioen squashen bij de junioren. Hij schuift samen met zijn bewonderaar, Marco van Basten, aan.

19. Aflevering 19

22 september 2022 (50 minuten)

Met: -Jack de Vries, Floor Bremer en Wim Voermans bespreken de Algemene Politieke Beschouwingen. -De 12-jarige Laurent Simons, master in de fysica, heeft één droom: de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen.

20. Aflevering 20

23 september 2022 (50 minuten)

Met: -Fresia Cousiño Arias, Amber Kortzorg en Joost Vullings bespreken de nieuwsweek. -Nieloefaar Bahadori over de protesten in Iran. -Thekla Reuten over haar nieuwe film Narcosis. -Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk over de comedyserie Five Live.

21. Aflevering 21

26 september 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Van Vleuten twijfelt om volgend jaar al te stoppen met wielrennen Annemiek van Vleuten kondigde afgelopen zomer aan te volgend jaar te stoppen met wielrennen, maar door haar uitmuntende prestaties dit seizoen, begint ze te twijfelen aan die beslissing. Dat vertelt de kersvers wereldkampioene bij Jinek. Van Vleuten over Van der Poel: 'Ik dacht dit is een grap' Annemiek van Vleuten zat in hetzelfde hotel als Mathieu van der Poel afgelopen weekend. De kersverse wereldkampioene schrok toen ze hoorde dat Van der Poel was opgepakt. Van Vleuten: 'Als ik twee seconden had gewacht, was het moment voorbij' Ze viel, brak haar elleboog, ging tóch van start en overwon. Het werd de mooiste overwinning uit haar carrière: Annemiek van Vleuten werd zaterdag wereldkampioen op de weg en vertelt over haar heroïsche prestatie bij Jinek. Roosegaarde deed het licht uit in Leiden: 'Het was een filmset' Kunstenaar Daan Roosegaarde deed zondagavond met zijn project 'Seeing Stars' in bijna heel Leiden het licht uit. Dat leverde bijzondere plaatjes op. Kolonel Bouwmeester: 'Er is nu chaos in Rusland' Russische mannen slaan massaal op de vlucht nu Poetin extra rekruten nodig heeft in zijn strijd tegen Oekraïne. Kolonel Han Bouwmeester over de situatie in Rusland. Geert Jan Hahn: 'Russische spionnen en verraders zijn overal' Russische mannen slaan massaal op de vlucht nu Poetin extra rekruten nodig heeft in zijn strijd tegen Oekraïne. Europaverslaggever van BNR Geert Jan Hahn over het draagvlak onder de Russische mannen voor de mobilisatie.

22. Aflevering 22

27 september 2022 (50 minuten)

23. Aflevering 23

28 september 2022 (50 minuten)

24. Aflevering 24

29 september 2022 (50 minuten)

25. Aflevering 25

30 september 2022 (50 minuten)

26. Aflevering 26

3 oktober 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Geubels vond deelname aan Slimste Mens in Nederland 'speciaal' Philippe Geubels deed afgelopen zomer mee aan de Nederlandse versie van de 'Slimste Mens'. Bij Jinek deelt de Belgische cabaretier zijn ervaring van die deelname. Geubels over Hotel Romantiek: 'Na twee dagen al hevige seks' De Belgische cabaretier Philippe Geubels focuste zich de laatste jaren vooral op tv-werk. Zo is hij nu te zien in het nieuwe programma Hotel Romantiek: een datingprogramma waarin 28 vrijgezelle senioren op zoek gaan naar de liefde. Michiel Vos: 'De gemiddelde Amerikaan ligt hier niet wakker van' Nadat Poetin vorige week een gebied ter grootte van Portugal annexeerde, is inmiddels een deel van de door Rusland bezette gebieden weer heroverd. Hoe wordt er gekeken vanuit de Verenigde Staten naar de nucleaire dreiging van Poetin? Amerika-deskundige Michiel Vos en oud-Oekraïnecorrespondent Geert Jan Hahn bespreken het. Hermien kreeg na jarenlange trouwe dienst bij de post een doosje Merci De 69-jarige Hermien de Wit werkte bijna zeventien jaar als postbode in Hoevelaken. Afgelopen vrijdag ging ze met pensioen en kreeg ze slechts een doos Merci en een cadeaubon van tien euro. Joost Vullings: 'Goed voor de veiligheid dat er onderzoek komt' Joost Vullings en Yoeri Albrecht over het instellen van een onderzoek naar voormalig Tweede Kamerlid Khadija Arib.

27. Aflevering 27

4 oktober 2022 (50 minuten)

28. Aflevering 28

5 oktober 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Caroline van der Plas, Jesse Klaver en Dolf Heikoop over de aanbevelingen van Johan Remkes. -Boswachter Hanne Tersmette over het belang van het reduceren van stikstof. -Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman over een nieuw seizoen Media Inside. -En met De Bevers, Miguel Wiels en Paul Römer blikken we vooruit op de Gouden Televizier-Ring.

29. Aflevering 29

6 oktober 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Marc-Marie Huijbregts en Angela de Jong over de Gouden Televizier Ring. -Makelaar Rosalie Kneijber, projectontwikkelaar Maarten de Gruyter en woningzoekende Lisette Brattinga over de dalende huizenprijzen. -Coen Swijnenberg en Sander Lantinga over hun radioprogramma.

30. Aflevering 30

7 oktober 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Zo vaak trouwden Ludo en Janine met elkaar in GTST Merel Westrik zocht in Jinek uit hoe vaak de personages Ludo en Janine uit Goede Tijden Slechte Tijden elkaar het ja-woord gaven. Remy Bonjasky: 'Qua techniek is Badr de nummer één' Voormalig kickbokser Remy Bonjasky blikt vooruit op de titanenstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Komt de Max-mania nog tot leven? 'Nederland ligt met een kater op bed' Formule 1-fan Mattie Valk blikt vooruit op de Grand Prix van Japan waarin Max Verstappen zijn tweede wereldtitel kan pakken. De radio-dj merkt dat deze bijzondere prestatie nog niet echt leeft in het land. Akyol kritisch op Rutte: 'Hij heeft alleen maar crises veroorzaakt' Columnist Özcan Akyol heeft weinig vertrouwen in het crisismanagement van Mark Rutte, ook nu het adviesrapport van de commissie Remkes er ligt. Özcan Akyol: 'Infantiele actie van Frits Wester' Özcan Akyol is kritisch op politiek verslaggever Frits Wester. De columnist vindt dat Wester vice-premier Sigrid Kaag voor het blok zette op de wekelijkse persconferentie.

31. Aflevering 31

10 oktober 2022 (50 minuten)

32. Aflevering 32

11 oktober 2022 (50 minuten)

33. Aflevering 33

12 oktober 2022 (50 minuten)

34. Aflevering 34

13 oktober 2022 (50 minuten)

35. Aflevering 35

14 oktober 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Wouther de Winther over de bedreiging rond prinses Amalia. -Minister Micky Adriaansens gaat ondernemers helpen met hun torenhoge energierekening. -Nielson treedt op. -Wouter de Winther, Leonie ter Braak en Rob Kemps bespreken de mediaweek. -Klokkenluider Barbara Quee over de problemen bij Spoorloos. In deze uitzending van Jinek onder andere: Nielson & Trobi - Jou Om Me Heen Live bij Jinek brengt Nielson zijn nieuwe single 'Jou Om Me Heen' ten gehore. Openhartige Nielson: 'Ik heb geworsteld met dingen' Nielson is aan tafel bij Jinek openhartig over de afgelopen jaren waarin hij worstelde met corona en het overlijden van zijn neef. Johan Derksen werkt mee aan nieuw programma van Rob Kemps Johan Derksen stond niet te springen toen Rob Kemps hem vroeg voor zijn nieuwe programma. Uiteindelijk ging Derksen toch overstag. Leonie raakte geëmotioneerd bij het zien van 'Chansons!!' Leonie ter Braak raakte geëmotioneerd bij het zien van 'Chansons!!', omdat een wezenlijk deel van haar leven zich afspeelde in Parijs. Minister Adriaansens: 'We moeten mensen niet laten wennen aan compensatie' Minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens, legt uit wat de compensatie voor de stijgende energieprijzen inhoudt voor de lange termijn. Is het denkbaar dat een brood straks tien euro kost? Minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens, durft niet te zeggen hoeveel een brood straks gaat kosten met de stijgende energiekosten in het achterhoofd. Leonie ter Braak zocht zelf contact met RTL voor nieuw avontuur Presentatrice Leonie ter Braak gaat vanaf januari aan de slag voor RTL. Ze maakt de overstap van Talpa. Bij Jinek legt ze uit waarom ze die stap neemt. Barbara Quee hoorde nog niets van Derk Bolt na spraakmakende uitzending Barbara Quee, één van de mismatches uit het programma Spoorloos, hoorde nog niets van presentator Derk Bolt na de spraakmakende uitzending van Oplichters Aangepakt.

36. Aflevering 36

17 oktober 2022 (50 minuten)

37. Aflevering 37

18 oktober 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Glennis Grace: 'Ik voelde mij de meest gehate vrouw van Nederland' Glennis Grace vertelt wat voor een impact de Jumbo-ruzie heeft gehad op haar leven. Glennis Grace: 'Ik heb niemand bedreigd' Glennis Grace wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade. Bij Jinek reageert ze op de aanklachten. Glennis Grace: 'Ik heb hem een duw in het gezicht gegeven' Glennis Grace vertelt haar kant van het verhaal over de ruzie in een Jumbo-filiaal in Amsterdam afgelopen februari. Anna Gimbrère: 'De BBC kan alles veel beter' De BBC maakt al honderd jaar legendarische tv-programma's. Anna Gimbrère legt uit wat de Britse zender zo goed maakt. Yasmijn werd geboren in Evin-gevangens: 'Een wonder dat ik lee Het is de beruchtste gevangenis van het Midden-Oosten: de Evin-gevangenis in Teheran. Afgelopen weekend was er een brand. Yasmijn Fataie is er geboren en vertelt haar verhaal bij Jinek. Waarom blijft Baudet weigeren zijn nevenfuncties op te geven? Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is een week lang geschorst omdat hij zijn nevenfuncties weigert op te geven. Politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther reageert bij Jinek. Politie Oost-Brabant geeft update over vermissing Hebe Hoofd Operatiën Stijn van Griensven van de politie Oost-Brabant schuift bij Jinek aan met het laatste nieuws over de vermissing van de 10-jarige Hebe.

38. Aflevering 38

19 oktober 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Het kabinet stuurt toch een delegatie naar het WK Voetbal in Qatar. We bespreken het met Floor Bremer, Danny Ghosen en Sjoerd Mossou. -De pakken haver-, soja- en amandelmelk vliegen ons om de oren, maar Jaap Korteweg hoopt dat we binnenkort gewoon weer échte koeienmelk drinken. Maar dan niet gemaakt door koeien. -Dance-evenement ADE wordt vandaag afgetrapt in Amsterdam. DJ Armin van Buuren schuift aan.

39. Aflevering 39

20 oktober 2022 (50 minuten)

40. Aflevering 40

21 oktober 2022 (50 minuten)

41. Aflevering 41

24 oktober 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: S10 - 'Jupiter' S10 zingt live bij Jinek haar nieuwe single 'Jupiter'. Beau krijgt live bij Jinek zijn herhaalprik Beau van Erven Dorens vervangt Eva Jinek en krijgt tijdens zijn eerste invalbeurt live een herhaalprik tegen het coronavirus. Zo kreeg Rico Verhoeven zijn rol in 'Black Lotus' Rico Verhoeven is volgend jaar op het witte doek te zien in 'Black Lotus'. Bij Jinek vertelt Verhoeven hoe hij deze rol te pakken kreeg. Gaat Verhoeven nog een keer de ring in tegen Badr Hari? Rico Verhoeven neemt het komend weekend op tegen Hesdy Gerges. Maar komt er ook nog een rematch met Badr Hari? 'Sunak staat ver af van mensen die amper hun rekening kunnen betalen' Rishi Sunak is verkozen tot nieuwe premier van Groot-Bittannië. Weet hij de rust terug te brengen in de Britse samenleving? Voormalig correspondent in Groot-Brittannië, Tim de Wit, schetst een beeld van de nieuwe premier. Tim de Wit: 'Context bieden is in deze tijd ontzettend belangrijk' Veel woede dit weekend in Den Haag én in de media om Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren, die een parlementair journalist stiekem filmde en wegzet als 'rioolrat'. Hoe moet de journalistiek omgaan met deze partij? Floor Bremer en Tim de Wit vertellen hoe zij erover denken. Waarom is het belangrijk om de herhaalprik te halen? Afgelopen weken steeg het aantal coronabesmettingen in rap tempo, terwijl de opkomst voor de herhaalprik achterblijft. Robin Peeters is internist bij het Erasmus MC en legt uit waarom de herhaalprik belangrijk is. S10: 'Ramses Shaffy is altijd bij me' S10 vertelt in Jinek hoe haar indentiteit zich heeft gevormd en wie haar inspiratiebron was.

42. Aflevering 42

25 oktober 2022 (50 minuten)

43. Aflevering 43

26 oktober 2022 (50 minuten)

44. Aflevering 44

27 oktober 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: S10 & Froukje - 'Nooit Meer Spijt' S10 & Froukje laten hun nieuwe single 'Nooit Meer Spijt' horen bij Jinek. S10 hoeft niet per se hits te maken S10 vertelt in Jinek dat haar ambitie niet ligt bij het maken van hits. S10: 'Deze titel is donker, maar ook hoopvol' S10 geeft bij Jinek een voorproefje van haar nieuwe album en vertelt hoe het album tot stand is gekomen. Ruben Nicolai: 'Soms loop je met 12 mensen een slaapkamer binnen' Ruben Nicolai is de presentator van 'The Big Show' en licht bij Jinek alvast een tipje van de sluier op. 'Je moet niet alleen naar Nederland kijken, dat is het probleem' Het is eind oktober en zó warm dat we zonder jas naar buiten kunnen. Wat betekent dit voor de natuur en hoe gaat ons toekomstige klimaat eruit zien? Meteoroloog Amara Onwuka legt uit. Museumvereniging wil in gesprek met klimaatactivisten Klimaatactivisten slaan nu ook in Nederland toe, nu een man zich vandaag heeft vastgelijmd aan het beroemde schilderij Meisje met de parel van Vermeer. De museumvereniging wil in gesprek met de activisten. Museumvereniging: 'Deze actie is echt niet oké' Klimaatactivisten slaan nu ook in Nederland toe, nu een man zich vandaag heeft vastgelijmd aan het beroemde schilderij Meisje met de parel van Vermeer. Museumvereniging-directeur Vera Carasso reageert in Jinek.

45. Aflevering 45

28 oktober 2022 (50 minuten)

46. Aflevering 46

31 oktober 2022 (50 minuten)

47. Aflevering 47

1 november 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Aran Bade en Emmely de Wilt over Mia Nicolai en Dion Cooper, die voor Nederland naar het Songfestival gaan. -Staatssecretaris Christophe van der Maat over het plan om jongeren warm te maken voor de Nederlandse krijgsmacht. -Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen en topondernemer Atilla Aytekinover de nieuwe Quote 500.

48. Aflevering 48

2 november 2022 (50 minuten)

49. Aflevering 49

3 november 2022 (50 minuten)

50. Aflevering 50

4 november 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Merel doet schokkende ontdekking in 'Baby in het buitenland' Merel Westrik vertelt bij Jinek over een bijzonder bezoek dat ze bracht aan de Verenigde Staten voor haar nieuwe programma 'Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland'. Harry de 'tietenman' bedankte Eus met een appje In Jinek vertelt Özcan Akyol dat hij een bedankje per app van Harry de 'tietenman' heeft ontvangen. Rutte over Meisje met de Parel: 'Blijf er vanaf!' Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda was weer bij de wekelijkse ministerraad en sprak ook met Mark Rutte over het bekladden van het 'Meisje van de Parel'. Lisa Loeb: 'Emanicaptie in Nederland is om te janken' Lisa Loeb, cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster, stoort zich aan de nog altijd heersende loonkloof in Nederland tussen man en vrouw. Miljuschka: 'Complimenten over m'n zang neem ik mee' Miljuschka Witzenhausen is de eerste afvaller in het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Bij Jinek reageert ze op haar exit.

51. Aflevering 51

7 november 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Wat is het geheim achter het succes van Sluipschutters? Sluipschutters, het sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Leo Alkemade, Bas Hoeflaak en Jochen Otten, is een regelrechte hit bij jong én oud. Na vijf seizoenen is het tijd voor een boek over hun vriendschap en favoriete scènes. Ze vertellen erover bij Jinek. Hoe komt het dat de democraten waarschijnlijk het Congres gaan verliezen? De Amerikanen mogen morgen naar de stembus voor de midterms en die verkiezingsuitslag zal bepalen hoe de laatste twee jaar van Bidens huidige termijn eruit zullen zien. Amerikadeskundige Koen Petersen legt uit waarom de midterms zo belangrijk zijn. Floor Bremer over crisis binnen VVD: 'Rutte heeft geen plan' Kan Rutte de crisis bij de VVD bezweren? Floor Bremer, Paul Slettenhaar en Rutger Groot Wassink discussiëren bij Jinek over het asielprobleem. Zakenvrouw van het Jaar pleit voor meer vrouwen in de techniek Kristel Groenenboom, directeur van een specialistisch containerbedrijf, is de jongste Zakenvrouw van het Jaar ooit. Bij Jinek vertelt ze over haar volgende doel: zoveel mogelijk vrouwen warm maken voor de techniek.

52. Aflevering 52

8 november 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Flemming - 'Plaatje Van Jou' Flemming laat bij Jinek een van zijn nieuwe singles horen: 'Plaatje Van Jou'. Gullit baalt van Qatar: 'Had het mij verteld' Ruud Gullit spreekt zich uit over de misstanden rondom het WK in Qatar. De dag van 'Papa' Rutte bij de VVD-fractie Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda volgde Mark Rutte tijdens zijn poging om de rijen weer te sluiten bij de VVD. Schulting: 'Ik wil voor minimaal één gouden plak gaan in Milaan' Suzanne Schulting over haar olympische ambities bij Jinek. Kritische VVD'ers roeren na steun voor spreidingswet Na urenlang crisisoverleg is de VVD dan toch om: de partij stemt in met het plan om gemeenten voortaan te dwingen asielzoekers op te vangen. Is een kabinetscrisis afgewend? En is de rust nu terug binnen de VVD? Politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en VVD-lid Claudia van Zanten bespreken het bij Jinek. Flemming openhartig over pesterijen tijdens zijn jeugd Hitmachine Flemming kijkt bij Jinek terug op de pesterijen waarmee hij te maken had tijdens zijn jeugd. Schulting gooide haar plan vlak voor recordrace om Suzanne Schulting vliegt uit de startblokken na de zomerstop. De shorttrackster verpulverde dit weekend op de wereldbeker wedstrijden in Salt Lake City het wereldrecord op de 1000 meter. Erik Mouthaan: 'Het land staat tegenover elkaar' In Amerika wordt er op dit moment gestemd bij de midterms, de tussentijdse verkiezingen, voor de Amerikaanse Eerste en Tweede Kamer. Het is zeldzaam spannend, en er staat meer op het spel dan normaal. Erik Mouthaan duidt vanuit Washington de verkiezingen.

53. Aflevering 53

9 november 2022 (50 minuten)

54. Aflevering 54

10 november 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Minister Van der Wal wil maatschappelijke dialoog over de wolf in Nederland. Gaat dat helpen? -Cheyenne, Leon en Meike over de mentale gezondheid van jongeren. -Anniko van Santen, Frits Sissing en Ellie Lust over het 40-jarig jubileum van Opsporing Verzocht.

55. Aflevering 55

11 november 2022 (50 minuten)

56. Aflevering 56

14 november 2022 (50 minuten)

In deze uitzending van Jinek onder andere: Kees over uitreiking Emmy Award: 'Ik zat als een rietje te trillen' Kees van der Spek blikt op de verjaardag van Peter R. de Vries terug op de uitreiking van de Emmy Award die de vrienden ontvingen na een onthullende uitzending over Joran van der Sloot. Huub Stapel deed schokkende ontdekking over zijn vader In het programma Verborgen Verleden deed Huub Stapel een schokkende ontdekking over zijn vader. De acteur vertelt erover bij Jinek. 'Iris, je moet over tien minuten live: het is oorlog' NOS-correspondent in Rusland, Iris de Graaf, beschrijft de nacht van 23 op 24 februari waarin Rusland Oekraïne binnenviel. Huub Stapel reageert op speculaties in de roddelpers Huub Stapel reageert op de speculaties in de roddelpers en De Limburger die begonnen naar aanleiding van het boek 'Wat de Fak' van actrice Maryam Hassouni. Pechtold pleit voor wetswijziging na uitspraken Van Meijeren Voormalig D66-leider Alexander Pechtold pleit bij Jinek voor een wetswijzigingen om de uitspraken van Gideon van Meijeren strafbaar te stellen. Pechtold over Van Meijeren: 'Ik bestempel dit als fascisme' Voormalig D66-leider Alexander Pechtold walgt van de uitspraken van Gideon van Meijeren in een Belgische podcast.

57. Aflevering 57

15 november 2022 (50 minuten)

58. Aflevering 58

16 november 2022 (50 minuten)

59. Aflevering 59

17 november 2022 (50 minuten)

Met in deze uitzending: -Saskia Belleman en nabestaande Ria van der Steen over de uitspraak in de zaak rond de MH17. -Milan van Dongen en Pim Sedee over het Nederlands elftal in Qatar. -Son Mieux blikt terug op een succesvol jaar en treedt op. -Jochem Myjer over zijn nieuwe voorstelling en de Toon Hermans Prijs.

60. Aflevering 60

18 november 2022 (50 minuten)

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.