• 9.378.811 stemmen

Meiden Die Rijden - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Meiden Die Rijden

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 09 minuten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: woensdag 6 januari 2021

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Meiden Die Rijden

We volgen veertien vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeuse zijn geworden. De meiden rijden in trucks van zo'n 500 pk, doorkruisen soms heel Europa en slapen in hun cabines. Het zijn stoere meiden die zich staande houden in een wereld die door mannen wordt gedomineerd.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. Aflevering 1

6 januari 2021 (46 minuten)

We maken naast de stoere Adine en Babs kennis met de zelfbenoemde truckerbitch Janneke, we rijden mee naar München met globetrotter Anita en we leren truckerbabe Amy kennen die onderweg regelmatig wordt geconfronteerd met rukkende mannen.

2. Aflevering 2

13 januari 2021 (46 minuten)

We zijn bij de allereerste rijles van de zeventienjarige Charlotte en maken kennis met haar zus Anne-Marije van negentien die al chauffeuse is. Truckerbabe Amy vertelt hoe ze haar mannetje staat tussen de kerels onderweg.

3. Aflevering 3

20 januari 2021 (47 minuten)

We gaan met de Overijsselse Dianne mee op de truck naar Denemarken en glamourgirl Kim leert ons alles over het bloementransport.

4. Aflevering 4

27 januari 2021 (46 minuten)

We zien hoe het eraan toe gaat in het wegwerktransport want we mogen mee in de cabine bij Sylvana. Gaat Adine weer op pad met speciaal transport en zijn we bij de truckende zusjes Charlotte en Anne-Marije.

5. Aflevering 5

3 februari 2021 (46 minuten)

We leren de strenge rijlesinstructrice Dorien uit Friesland kennen, we zijn thuis bij Amy die het zwaar heeft en we gaan met de nieuwe Brabantse Meid Die Rijd, Louise, mee naar Frankrijk.

6. Aflevering 6

10 februari 2021 (46 minuten)

We zijn wederom te gast in de cabine van Dianne op weg naar Denemarken, Amy brengt een bezoekje aan het ziekenhuis en we zien hoe Louise onderweg in Frankrijk de grootse lol heeft.

7. Aflevering 7

17 februari 2021 (46 minuten)

Janneke vertelt een heftig persoonlijk verhaal, we gaan een dagje mee met de negentienjarige Anne-Marije en truckerbabe Kim is weer van de partij met een vrachtwagen vol bloemen.

8. Aflevering 8

24 februari 2021 (46 minuten)

Kim vertelt uitgebreid over haar liefdesleven en we zijn bij Kim thuis. We gaan mee op de vuilniswagen bij de vrolijke Vivi in Rotterdam, we zijn met Louise in Frankrijk en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.