• 9.378.933 stemmen

Onze Straat - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Onze Straat

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 33 minuten

Met: Juul Vrijdag, Naomi Velissariou en Mandela Wee Wee

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 8 januari 2021

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• NPO Start Bekijk seizoen 1 via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Onze Straat

'Onze Straat' is een dramaserie waarin het leven van bewoners van één en dezelfde straat centraal staan. Ieder met een eigen verhaal, ieder in dezelfde straat. De serie bestaat uit zes afleveringen van 45 minuten, alle gerealiseerd door een ander veelbelovend team van regisseur, scenarist en producent. De verhalen zijn allemaal anders, maar de straat verbindt ze.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Krassen

8 januari 2021 (40 minuten)

Bianca leeft een zo onzichtbaar mogelijk bestaan met als enige lichtpuntje haar krasloten die haar hart kortstondig vullen met hoop en verlangen. Wanneer ze noodgedwongen bij haar moeder intrekt, met wie ze een moeizame relatie heeft, lijkt ze niet dieper te kunnen zinken.

2. 2. Cronos

15 januari 2021 (41 minuten)

Na de geboorte van zijn zoon, wordt Mus overvallen door vreemde grillen van een pijnlijk trauma. Zijn enige uitweg is de confrontatie aangaan met een monster uit het verleden: zijn vader.

3. 3. Echo

22 januari 2021 (42 minuten)

Het leven van de gedreven apotheker in opleiding Indra wordt aan het wankelen gebracht wanneer ze haar nieuwe buurjongetje Raaf ontmoet. Terwijl ze geconfronteerd wordt met herinneringen aan haar jong overleden broer Milan, kan ze niet langer om een toenemend gevoel van controleverlies heen.

4. 4. Neontetra

29 januari 2021 (48 minuten)

Dit is het deels autobiografische verhaal van Emiel Sandtke en de bijzondere band met zijn vader die aan Parkinson leidt.

5. 5. May

5 februari 2021 (52 minuten)

Een man staat onverwachts voor de keuze om zich te committeren aan het vaderschap, iets dat alles aan het wankelen brengt.

6. 6. Smartlap

12 februari 2021 (50 minuten)

Een aftakelende kroegbaas kan de steeds sneller veranderende wereld niet bijbenen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.