• 9.378.652 stemmen

Feel Good - Seizoen 1 (2020)

Show titel: Feel Good

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 32 minuten

Ontwikkeld door: Mae Martin en Joe Hampson

Met: Mae Martin, Charlotte Ritchie en Lisa Kudrow

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 18 maart 2020

Eerst uitgezonden op: Channel 4 (Verenigd Koninkrijk)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Feel Good

Stand-up comedian Mae woont in Londen. Ze is single, herstellende van een verslaving en zit vast in een sleur. Ze probeert een weg te vinden in de moderne wereld van liefde, verslaving en seksualiteit. Maar wanneer ze de voorheen heteroseksuele George ontmoet, beginnen ze samen aan een wervelende romance die belooft hun leven voor altijd te veranderen.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. Aflevering 1

18 maart 2020 (26 minuten)

Comedian Mae begint een intense verhouding met George, een vrouw die alleen relaties met mannen heeft gehad. Maar ze verhullen beiden cruciale delen van zichzelf.

2. 2. Aflevering 2

18 maart 2020 (25 minuten)

Tijdens een trouwfeest in de familie, zonder Mae, kijkt George anders tegen hun relatie aan. Intussen is Mae hard bezig om zichzelf staande te houden.

3. 3. Aflevering 3

18 maart 2020 (25 minuten)

George blijft haar relatie met Mae geheimhouden voor haar vrienden en dat beïnvloedt hun seksleven. De dochter van Maggie vraagt Mae om advies.

4. 4. Aflevering 4

18 maart 2020 (25 minuten)

Bij haar ouders in Blackpool probeert Mae in het reine te komen met het verleden, maar haar moeder doet niet mee. George voelt zich kwetsbaar over recente gebeurtenissen.

5. 5. Aflevering 5

18 maart 2020 (25 minuten)

Mae krijgt een band met een voormalige ster, die zijn comeback deels maakt in de Gag Bin. Zijn advies om genadeloos eerlijk te zijn in haar optreden werkt averechts.

6. 6. Aflevering 6

18 maart 2020 (26 minuten)

Als een video van Mae's optreden viral gaat, neemt haar populariteit toe, maar valt haar leven in duigen. George spreekt een leerlinge aan op een homofobe opmerking.

avatar van depri83

depri83

Omschrijving doet zwaar aan. Dat is het soms ook wel maar het vooral erg grappig en zeer goed geschreven.

Geweldige bijrol van Lisa Kudrow!

avatar van Suitehome

Suitehome

Serie kon me niet overtuigen, maar is niet onaardig. Luchtige en komische momenten wisselen enkele zware thema's af (waaronder verslaving). Ik werd een beetje moe van al het identiteits-geworstel. Vind je getroebleerde, wie-ben-ik-nu-helemaal hoofdpersonen leuk? Kijk dan S1 van Fleabag of A-Typical.