• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner

Grace and Frankie - Seizoen 6 (2020)

3,58 18 stemmen

Show titel: Grace and Frankie

IMDb beoordeling: 8,2 (56.781)

Afleveringen: 13

Speelduur: 6 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Marta Kauffman en Howard J. Morris

Met: Jane Fonda, Lily Tomlin en Sam Waterston

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 15 januari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 6 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Grace and Frankie

Het leven van Grace en Frankie komt op zijn kop te staan wanneer hun echtgenotes hen verlaten voor elkaar. Het blijkt namelijk dat de twee mannen niet alleen elkaars collega's zijn maar ook al twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Samen moeten de twee vrouwen van in de 70 een nieuwe leven op zien te bouwen in de 21e eeuw. Deze tragedie zorgt er wel voor dat de levens van de twee vrouwen permanent met elkaar worden verweven.

Afleveringen Seizoen 6 (2020)

  1. 1. The Newlyweds

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Frankie is geschokt door het nieuws van Grace, maar verstopt haar gevoelens tot iedereen samenkomt om Bud en Allison vaarwel te wensen.

  2. 2. The Rescue

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Frankie probeert te wennen aan alleen wonen. Een etentje georganiseerd door Grace neemt een lastige wending. Robert en Sol plannen een huwelijksreis.

  3. 3. The Trophy Wife

    15 januari 2020 (27 minuten)

    Een fundraiser brengt de onzekerheden van Grace naar boven en Frankie laat zich meeslepen tijdens een veiling. Sol probeert Robert af te leiden met een spelletjesavond.

  4. 4. The Funky Walnut

    15 januari 2020 (29 minuten)

    Robert en Sol worstelen met een medisch probleem, terwijl de pijnlijke knie van Grace tot een nieuw zakenidee leidt. Coyote raakt bevriend met de ex-vriendin van Bud.

  5. 5. The Confessions

    15 januari 2020 (30 minuten)

    Grace is bang dat Nick niet tevreden is met hun seksleven. Sol beslist om zijn diagnose geheim te houden. Coyote vertelt over Jessica.

  6. 6. The Bad Hearer

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Roberts zorgen irriteren Sol. Barry zet Brianna en Mallory onder druk om het bij te leggen. De date van Frankie en Jack inspireert een marketingcampagne voor de Rise Up.

  7. 7. The Surprises

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Grace wil Jacks connecties met celebrity's benutten. Sol en Robert beseffen dat ze hem al eens hebben ontmoet. Bud probeert te bewijzen dat hij over Jessica heen is.

  8. 8. The Short Rib

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Grace en Frankie stellen Jack voor aan Nick in de hoop dat ze allemaal samen op vakantie kunnen gaan. Ondertussen krijgt Barry eindelijk zijn dubbeldate met ribbetjes.

  9. 9. The One-at-a-Timing

    15 januari 2020 (27 minuten)

    Frankie geniet van twee mannen in haar leven, maar Grace waarschuwt haar dat het slecht gaat aflopen. Allison en Sol moedigen Bud aan om een DNA-test te doen.

  10. 10. The Scent

    15 januari 2020 (30 minuten)

    De geplande verwendag van Grace draait verkeerd uit. Frankie zoekt een man voor Joan-Margaret. Robert organiseert een fundraiser om het buurttheater te redden.

  11. 11. The Laughing Stock

    15 januari 2020 (28 minuten)

    Grace en Frankie bereiden hun presentatie voor, maar hun prototype is zoek. Robert houdt iets verborgen voor Sol. Brianna ontvangt een verleidelijk aanbod.

  12. 12. The Tank

    15 januari 2020 (27 minuten)

    Grace moet een keuze maken als ze met Frankie voor de Sharks verschijnt. Robert probeert het gedoneerde geld terug te krijgen. Bud ontmoet zijn verloren gewaande neef.

  13. 13. The Chance

    15 januari 2020 (31 minuten)

    Grace probeert het goed te maken met Frankie. Sol geeft Robert een koekje van eigen deeg. De relatie van Brianna en Barry bereikt een keerpunt.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

  • 187 berichten
  • 141 stemmen

Aflevering 1: Grace verontschuldigt zich nederig bij Frankie en dat mocht wel… Alleen lijkt de verontschuldiging bijna een collectief mea culpa van de script writers: Frankie was in seizoen verworden tot een karikatuur van zichzelf, de onnozelheid ver voorbij.

Hier krijgt ze terug wat waardigheid en dat werd hoog tijd.

Die eerste aflevering was trouwens nog eens redelijk grappig wat ook alweer even geleden was. Ook dankzij Nick. Die Peter Gallagher is echt wonderbaarlijk grappig en hoeft daar niet veel voor te doen: écht grappig, dus. Afleveringen waar heel de familie samenkomt, zijn trouwens (net als bij Modern Family) het leukst. Er zat zelfs een ontroerend (én grappig) stukje in met de trouwvideo. Ja… dit benaderde het niveau van MF. Hopelijk kunnen ze dit niveau vasthouden…


avatar van Pinguin#13

Pinguin#13

  • 187 berichten
  • 141 stemmen

Man, wat is dit op een sisser uitgelopen zeg, zelfs de karakters die nog wat pit hadden, heel de familie Hanson eigenlijk, gaan af al s een ballon, zelfs Nick loopt erbij voor spek en bonen. Naar het het einde toe wordt het steeds minder leuk en eindigde deze serie als een leeglopende ballon.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.