• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.835 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zara en de Magische Kicksen - Seizoen 1 (2018)

1,00 1 stemmen

Show titel: Zara en de Magische Kicksen

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Afleveringen: 6

Speelduur: 1 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Julia Schellekens

Met: Liz Heijnemans, Saber Moudou en Yannick Jozefzoon

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 28 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Zara en de Magische Kicksen

Zara wil graag voetballen, maar ze is te onzeker om haar kunsten te vertonen voor de selectie van het azc-voetbalteam. Haar onzekerheid komt mede door toedoen van haar broertjes Illi en Ibi en coach Momo. Zij vinden dat Zara klusjes moet doen voor het team. Maar dan verschijnt Engeltje, die alleen zichtbaar is voor haar. Van hem krijgt Zara magische voetbalschoenen en opeens speelt ze de sterren van de hemel. Engeltje waarschuwt haar wel: de schoenen zijn precies een week werkzaam – tot en met de finale van het azc-voetbaltoernooi.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. De Zilveren Wissel

    28 oktober 2018 (12 minuten)

    Zara wil voetballen in het azc-selectieteam van haar broers, maar ze mag alleen klusjes doen. Dan verschijnt Engeltje. Hij geeft Zara magische schoenen en dan verandert alles.

  2. 2. De Spelersmarkt

    4 december 2018 (13 minuten)

    Zara's broers hebben de toverschoenen van Zara gestolen en zijn met twee duistere types meegegaan die hen een profvoetbalcarrière beloofden, maar er staat hen heel wat anders te wachten. Ibi en Illi worden opgesloten in een kamertje. De mannen denken geld met de jongens te verdienen door ze te 'verkopen' aan voetbalmakelaars. Als de boeven erachter komen dat het niet de jongens maar de zilveren schoenen zijn waardoor ze zo goed spelen, veranderen ze van plan.

  3. 3. Blessuretijd

    11 december 2018 (12 minuten)

    Zara wordt na een val door haar broers, coach Momo en het team naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt een foto van haar enkel gemaakt en haar enkel blijkt flink verstuikt te zijn, ze moet rust houden. Het team traint voor de kampioenswedstrijd terwijl Zara verdrietig toe moet kijken. Dan stopt er een zwarte auto voor het ziekenhuis en dringen de boeven binnen om Zara en haar magische voetbalschoenen mee te nemen.

  4. 4. De Tegenpartij

    18 december 2018 (14 minuten)

    Zara is uit het ziekenhuis opgehaald door een man die beweerde door coach Momo gestuurd te zijn. Hij brengt Zara alleen wel naar wel een heel vreemd trainingskamp... Voor een heel groot statig huis staat op een grasveld een lange, mooi gedekte tafel. Jongens en meisjes in grijze voetbaltenues staan keurig in de houding. Een man op het balkon geeft bevelen. En dan komt de zwarte auto het terrein op rijden.

  5. 5. Schijnbeweging

    25 december 2018 (11 minuten)

    Zara viert samen met haar broers en heel veel kinderen dat ze ontsnapt zijn, maar ze heeft geen zin in het feest omdat ze niet kan dansen en bang is dat ze wordt uitgelachen. Als Zara ontdekt dat haar schoenen weg zijn, ziet ze die terug op de dansvloer aan de voeten van die enge man van het trainingskamp...

  6. 6. De Finale

    2 december 2018 (12 minuten)

    De dag van het voetbaltoernooi is aangebroken. Als Zara merkt dat haar broers niet opgesteld zijn, staat ze haar plaats aan hen af en gaat zelf aan de kant zitten. Tot haar schrik ziet ze dat de tegenstander het team van Big Boss en hijzelf de scheidsrechter is. Bij de rust staat het azc-team met 8-0 achter. Kunnen Zara's magische schoenen het team nog redden?

Reviews & comments

zoeken in:

Bah...

Het idee was goed, maar de uitwerking verre van dat. Belabberd acteerwerk, voornamelijk van de hoofdrolspelers. Liz Heijnemans is een extreem ongetalenteerd meisje dat niet kan acteren. Wie heeft haar gecast!? De geest was onorgineel. Jozefzoon heeft sympathie, maar geen acteertalent. Alleen de slechteriken waren geloofwaardig. De serie mocht ook wat meer uitgediept. Het idee met de asielzoekerskinderen was leuk.

1,0*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.