- Home
- De Site - Gebruikers
- Gebruikersmijlpalen
Gebruikersmijlpalen
Thanks Brawljeff!
Dit was mijn eerste toevoeging op 30 juli 2016: My Wife and Kids - Seizoen 1 (2001)
Gisteren kwam toevoeging 1500 met: Detroiters - Seizoen 1 (2017)
tommykonijn
moedertje is inmiddels de 300 toevoegingen gepasseerd. Gefeliciteerd!
Esteban
Een mijlpaal! Als mijn laatste 2 toevoegingen goedgekeurd worden, zit ik aan 10!
Tot zover. Ah, 't is komkommertijd. Iedereen lijkt hier met vakantie te zijn.
Panta Rei_mm
Tot zover. Ah, 't is komkommertijd. Iedereen lijkt hier met vakantie te zijn.
Vakantie? Kan. Is mogelijk.
Maar ik denk eerder dat iedereen op apegapen ligt.
Panta Rei_mm
Mijn mijlpaal: Deze 'zomer'. Nooit eerder zoiets meegemaakt.
JorisTVmeter
Vandaag, dag op dag, 1 jaar lid. En zo'n 350 toevoegingen.
Dat is een mooi gemiddelde van (bijna) 1 per dag he.
brawljeff
En daar zijn wij erg blij mee, Joris!
Shaky
beek0369 voegt zich bij de club van 100 met Beggars and Choosers - Seizoen 1 (1999-2000). Keep up the good work!
stinissen (crew series)
Ga zo door beste Zap jij doet goed werk je pakt namelijk ook de oudere series.
Shaky
Hey, een dubbele mijlpaal vandaag: mijn 1700ste toevoeging en dit is mijn 1000ste bericht
JorisTVmeter
En de site heeft ook 3000 series bereikt vandaag!
jakkepoes_mm
Bedankt. Er zitten wel de nodige kortjes bij(miniseries). Met veel hulp en feedback van met name Rob maar ook van de andere moderators en als seriefluisteraar stinissen . Wel leuk dat er aandacht aan wordt geschonken. Op musicmeter meer dan 500 maar daar vermelden ze er niks over. Nu is een serie natuurlijk wel wat meer werk maar toch...
Robbie ook gefeliciteerd. Dat zijn pas cijfers...
nee nog niet helemaal
geen idee overigens waarom ik dit aan het doen ben, haha
brawljeff
Oh ja er ontbreekt nog wat, bijna!
jarno1975 (Moderator series)
geen idee overigens waarom ik dit aan het doen ben, haha
Er zou maar net iemand geïnteresseerd zijn in het plot van aflevering 147 van seizoen 19. Kan tie toch mooi even nalezen hier
stinissen (crew series)
Jordy heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen: GTST staat compleet op TvMeter
Seizoen 5 moet nog
6, 8 en het lopende seizoen moeten nog
wel veel werk hoor, al die afleveringen herkijken
ZAP!
En alles netjes verkrijgbaar op dvd, mocht je ze nog es willen zien en kan je mooi freeze framen wanneer alles je te snel ging. Ik lees op Bol.com wel dat iemand hierdoor helaas een nieuwe kast heeft moeten kopen... wees gewaarschuwd!
Jordy
de plotomschrijvingen van seizoen 8 kan ik helaas nergens vinden, dus misschien een idee
GoodOldJack
Kleine mijlpaal tov al die toppers hier die zoveel toevoegingen doen maar ik heb net de kaap van 50 meningen gerond, zo hoop ik toch ook een beetje bij te dragen aan deze site
Met de Maigret toevoegingen kom ik ook stilaan in de buurt van 1500 seizoenen met stem hier op de site.