menu

Overig / Televisie / Zomergasten (+Wintergasten)

zoeken in:

avatar van thunderball


Yep! Dat is 'm exact! Ik heb in het verleden die docu redelijk vaak bekeken en ik werd na een tijdje knettergek van dat mens.

avatar van trebremmit
Even meer van opgezocht maar die Letty de Jong heeft alleen maar neurie nummers gemaakt, geen enkel nummer waar ze normaal zingt.
Een nummer gaat nog wel maar na een tijdje word je er wel gek van inderdaad.

avatar van eRCee
thunderball schreef:
Dit is voor het eerst dat ze mij echt een hele uitzending positief opvalt.

Tsja, dit soort persoonlijke ervaringsverhalen is echt iets voor haar, zodra er meer algemene thema's moeten worden behandeld dan is het direct een pak minder. Ik vond het een beetje een uitgerokken 'kijken in de ziel'-uitzending. Erg veel van hetzelfde, nauwelijks een wat bredere reflectie dan het persoonlijke, en de fragmenten die alleen maar zijn uitgekozen op de inhoud en die ook nauwelijks echt besproken werden. Tot halverwege heb ik het uitgehouden, maar nee, dit was het niet voor mij.

avatar van Ebenezer Scrooge
Op de oude Dostojevski vertaalster en haar ui na weinig bijzonders deze laatste aflevering. Die Frau mit den 5 Elefanten (2009) - MovieMeter.nl

avatar van danuz
eRCee schreef:

Tsja, dit soort persoonlijke ervaringsverhalen is echt iets voor haar, zodra er meer algemene thema's moeten worden behandeld dan is het direct een pak minder.

Dat vond ik vrij bizar bij Nina Jurna, toen ze over haar biologische ouders begon.

avatar van thunderball
Aardige uitzending, maar wel eentje die je ook zo weer bent vergeten.

Vond Abbring overigens weer matig, heb vaak het gevoel dat ze al met haar volgende vraag bezig is en ze helemaal niet echt luistert naar haar gast, want net als de weken er voor, vroeg ze ook nu weer dingen, die net vijf seconden eerder waren verteld (en dat bedoel ik dan letterlijk).
Ook zat ze regelmatig te lachen, terwijl haar gast dan uiterst serieus reageerde en er niet echt de grap van in zag. Dat was me al vaker opgevallen en ook gisteren gebeurde dit weer een aantal keer. Dan zit je niet echt op dezelfde golflengte als je gast.

Overigens vond ik Ivo van Hove een erg aardige, sympathieke persoonlijkheid, maar van te voren had ik er wel meer van verwacht. Ik zag koppen staan met "Van Hove neemt uitzending Zomergasten compleet over" Is dat zo? Ik had eerder de indruk dat hij vlot en makkelijk praatte, maar niet meer dan dat.

avatar van eRCee
Ik vind het wel heel fraai. Dit is dé aflevering dit seizoen waarbij het gesprek en de fragmenten het beste samenvallen: Van Hove kan echt de diepte blootleggen van de fragmenten die op zichzelf misschien als voor de hand liggend zouden kunnen worden beschouwd. Thematisch sterk samenhangende avond. Vond Abbring ook wel prima hier.

Mijn lijstje ziet er dan zo uit:
1. Maxim Februari - Beste fragmenten
2. Ivo van Hove - Beste gesprek
3. Nina Jurna - Interessante achtergrond, maar had veel meer uitgehaald kunnen worden
4. Sanne de Kanter (half gezien) - eendimensionaal qua fragmenten en gesprek
5. Hanna Bervoets (20 minuten gezien) - gebabbel
6. John van den Heuvel - niet gezien

Gast
geplaatst: vandaag om 17:19 uur

geplaatst: vandaag om 17:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.