• 9.373.086 stemmen

Genre: Komedie / Muziek

Geregisseerd door: Henry Levin

Met onder meer: Pat Boone, Terry Moore en Janet Gaynor

Plot Bernardine

"America's New Boy Friend Is On The Screen"

Een groepje tienerjongens bespreekt de kenmerken van het perfecte meisje en gaan daarna over tot het creëren van een mentaal beeld van hun droomboot. Het meisje vinden ze terug in Jean, de nieuwe telefoonoperator in de stad. Een van de jongens, Sanford Wilson, wordt smoorverliefd op de knappe meid. Ze beginnen samen te daten, maar omdat de eindexamens er aankomen, moet Sanford tijdelijk zijn aandacht verleggen naar zijn schooltaken. Maar kan hij zo Jean behouden?

Arthur 'Beau' Beaumont

Madge Beaumont

Marvin Griner

avatar van Dk2008

Dk2008

Dank weer voor de toevoeging.

avatar van Dk2008

Dk2008

Matige film, de eerste waarin Pat Boone speelt. De titelsong is een jazzy uitvoering en wordt nog een aantal keren herhaald. Was, als ik het goed heb de B-kant in Nederland van Love letters in the sand, die ook al in een iets andere uitvoering ten gehore wordt gebracht. Maar zoals vaker (in die tijd) werden gewoon, beide kanten een hit. Boone was een zeer succesvolle zanger in die tijd, een soort tegenhanger van Elvis. Ook maatschappelijk. En het zal om die reden zijn en voor de fans natuurlijk, dat er ook films werden gemaakt. Maar nogal slapjes deze.

En hij zingt, en zingt en zingt ... staat er in de speelfilmencyclopedie. Nou zoveel zingt hij niet eens. Aanstellers... bah. 2.0

avatar van BBarbie

BBarbie

Bedroevend… in alle opzichten. Ik sluit niet uit dat regisseur Levin tijdens het maken van deze film in slaap is gesukkeld, net als menig toeschouwer. Pijnlijk dat Janet Gaynor, een van de grote sterren uit de jaren ’20 en ’30, met dit gedrocht afscheid heeft genomen van het witte doek. 1* voor de twee toenmalige megahits van Pat Boone, hoewel de uitvoering daarvan in deze film ook niet meevalt.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Dk2008 schreef:

Mee eens Dick, heb zojuist Bernardine uitgekeken en was inderdaad mager qua muziek dat hij hier zong. Maar vond Pat Boone absoluut geen tegenhanger van Elvis en Elvis zijn films waren ook beter te pruimen. Pat Boone had zijn eigen publiek en zong ook ivm. zijn geloof veel christelijke songs. Maar was wel leuk een film van Pat Boone te hebben gezien, was mijn eerste en hoogstwaarschijnlijk ook mijn laatste, want heb er niet meer van hem. En deze was ook niet echt top. 2.0