• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Denis Malleval

Met onder meer: Yves Rénier en Lilly Rose Debos

Gesproken taal: Frans

Plot Coût de Chance

Claire, een weduwe en moeder van twee kinderen, heeft het niet gemakkelijk. Wanneer haar zoon op een dag wordt aangereden door een auto, biedt de bestuurder aan haar gezin te helpen…

Michel Lacharrière

Claire Fares

Marius Fares

avatar van Movsin

Movsin

Feel-good TV-film, ondanks de sombere achtergrond van de dagelijkse strijd om financieel het hoofd boven water te houden en, alleenstaand, tevens in te staan voor de opvoeding van de kinderen.

Beetje extreem maar niet ondenkbeeldig en te onthouden vooral is hoe de keuze van een kind gemakkelijk te beïnvloeden is door de voordelen die dat kind worden toegestopt.

Vlot verhaald en behoorlijk geacteerd.

avatar van calimer@

calimer@

Ik ben een frequent kijker van Franse films maar er worden er helaas veel te weinig uitgezonden. Ik kijk vaak op TV 5 Monde. Ze worden hier niet vaak hier beoordeeld. Claire, een weduwe en moeder van twee kinderen, heeft het niet gemakkelijk. Wanneer haar zoon op een dag wordt aangereden door een auto, biedt de bestuurder aan haar gezin te helpen. Deze hulp gaat echter wel heel erg ver met name door de echtgenote van de veroorzaker Michel. Yves Rénier is een geweldig acteur, ik heb hem al in meerdere films gezien. Hij is naast Julie-Anne Roth de enige die op IMDb bij deze film met foto te zien is.