• 9.370.985 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Bill Bennett

Met onder meer: Frances O'Connor, Matt Day en Chris Haywood

Plot Kiss or Kill

"Lovers on the RUN . . ."

Een ogenschijnlijk routine klusje van 'kleine criminelen' Nikki en Al loopt verkeerd af. Achtervolgd door de politie trekken ze als een nieuwe Bonnie en Clyde door de verlaten binnenlanden van Australië. Op hun weg laten ze een spoor van moorden achter. Omdat ze beiden niets van deze moorden weten, beginnen ze elkaar te verdenken.

Al Fletcher

Paul Nathan

Zipper Doyle

avatar van ichi

ichi

Ooit was Kiss or Kill op Belgie te zien en er stond een stukje in de vpro gids waardoor ik nieuwsgierig werd naar deze Australische road-movie. Natuurlijk heb ik hem toen gemist en op den duur vergat ik de titel. Een kennis bleek hem op video te hebben...de titel deed een lichtje bij mij branden. Op imdb is veelvuldig te lezen dat de film een fatsoenlijke editor nodig heeft. De film bevat veel plotselinge sprongen, en het lijkt zo nu en dan een geforceerde stijloefening. Verder veel mooi plaatjes van desolaat Australie, wat zwarte humor en innnemend acteerwerk van de hoofdrolspeelster.

avatar van Wouter

Is er eigenlijk een dvd ergens? Wellicht in Australie?

avatar van Wouter

Allang op verschillende plekken.