Born to Ride (1991)
Geregisseerd door: Graham Baker
Met onder meer: John Stamos, John Stockwell en Teri Polo
5,1 (713)
Plot Born to Ride
"He was born to break the rules."
Grady (John Stamos) en Jack (John Stockwell) zijn met hun motorfietsen de schrik van de buurt. Enkele jaren later komt hun ervaring van pas als zij deel uit maken van een speciale motordivisie van het Amerikaanse leger met als opdracht het bevrijden van een door de nazi's gevangen genomen geleerde.
Cpl. Grady Westfall
Beryl Ann Devers
Capt. Jack Hassler
Col. James E. Devers (CO, 36th Div.)
Bobby Novak
Broadwater
Cartucci
Levon
Brooks
Willis
xenne
erg ongeloofwaardig verhaaltje dat soms grappig is. Stamos kan zich niet losmaken van zijn sitcomrol, beetje overbodige film met andere woorden ... 2
Hoi beste mensen
Ik zag dat jullie de film "Born to ride" hadden bekeken
Ik ben op zoek naar de VHS band.
Zou hem graag bekijken.
Weten jullie hoe ik er aan kan komen of lenen?
bram eijkman
Ik heb de film kunnen bemachtigen en vind het een echte film voor motorliefhebbers.
Geeft een mooi tijdsbeeld met oude garage's, cafe's en oude auto's 4
JoeCabot
Erg lang geleden eens gezien. Vond er niet veel aan. Maar ach, toch 2*, ik herinner hem uiteindelijk nog
pedro1946
Hallo Filmfreaks,
Weten jullie soms waar ik de film Born To Ride kan kopen?
Heb hem destijds vergeten op te nemen en kan hem tot nu toe nergens op de kop tikken.
Bedankt bij voorbaat
Pedro 1946
Beste mensen
Helaas bezit ik deze film niet meer
Ik heb hem weggedaan aan een motorfilm verzamelaar
groet
harley21
peter ik zoek de film van born to ride wie kan mijn daar aan helpen
de orginal vhs of copie op dvd tegen een bij dragen van betaling
want ik ben echte harley davidson fan en zou graag in het bezit komen van deze flim
e mail [email protected] ik hoop graag van iemand wat te horen die deze flim hebt
mvg peter
Kondoro
Pfffff, dit was niet best. Eigenlijk voorafgaand weet je wat je gaat krijgen, zonder enige twijfel. Zie er dan ook maar eens door heen te komen wat me hier nauwelijks tot niet lukte. Ik denk dat het een uur lang afzien was, dat ik op een gegeven moment echt dacht dat ze seks gingen hebben met die motoren van ze. Ik heb denk ik nog nooit zo iets saais gezien als dat, maar goed; de naam, omschrijving en alles roept precies op wat deze film brengt. Maar er had voor mij ook wel wat meer in kunnen zitten, ik had namelijk niet verwacht dat ze het zo letterlijk zouden nemen als dit.
Het einde was nog wel vermakelijk, waar er eindelijk ook eens wat schot in de zaak kwam en eindelijk wat meer actie. Maar meer dan dit kan ik hier ook echt niet van maken. Acteerwerk is bagger, regie was matig en het script was echt saai. Ik snap best dat motorliefhebbers (wat ik zelf overigens ook echt wel ben) die echt alleen puur daarvoor kijken hier wat mee kunnen, ik niet.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit
harley davidson tweede wereldoorlogmotorsportjaren 30