Genre: Animatie / Familie
5,9 (165)
Gesproken taal: Nederlands, Engels en Japans
Releasedatum: 30 januari 2013
Plot Nijntje de Film
Nijntje bezoekt met haar vriendjes de dierentuin. Samen gaan ze op een spannende en vrolijke speurtocht langs de dieren, waar het publiek actief aan kan deelnemen. Nijntje speelt spelletjes, zingt liedjes en ontdekt op het eind een grote verrassing.
De film maakt gebruik van stop-motion-technologie. Warner Bros is de distributeur.
disneystore
Na zoveel jaar krijgt Nijntje eindelijk een film?
tims
Wat zal die verrassing zijn op het eind? Lekker...kan ik tot eind januari in spanning zitten
Donkerwoud
Ach, je kan er lullig om doen, maar het ziet er in ieder geval uit als iets wat met liefde en vakmanschap gemaakt is. Zie tien keer liever iets als dit dan de gemiddelde melkkoe als Piet Piraat of K3.
MerLiNiuM
*\o/* een echte teaser en een trailer *\o/* leuke voor de aller kleinste maar ook voor vaders. ik hoop op een open einde nijntje part 2
of the Chronicles of nijntje lol
disneystore
Inderdaad heel tof gedaan. Simpel, minimalistisch, zonder erg veel details, maar wel heel leuk. Ik ga 'm niet zien denk ik, maar ik kan wel geloven dat dit voor de allerkleinsten een vermakelijke film kan opleveren

AGE-411
Nijntje die kan praten is toch een soort van shock.
Ik doe het nochtans al jaren, hoor.
neo
Vreemde berichtgeving kom ik tegen op het journaal; ''de eerste lange Nederlandse animatiefilm sinds Als je begrijpt wat ik bedoel''. Zouden ze dat nu echt niet controleren? Nota bene vorig jaar nog de Efteling film en Beertje Sebastiaan in 1991.
m1chel
- 1948 berichten
Ik denk dat ze bedoelen eerste Nederlandse animatiefilm sinds "Als je begrijpt wat ik bedoel" in de bioscoop. De efteling film en Beertje Sebastiaan hebben volgens mij het witte doek nooit gehaald.
Jawel, hebben allebei een bioscooprelease gehad.
Sprookjesboom de Film heeft zelfs een Gouden Film behaald (meer dan 100.000 bezoekers).
m1chel
- 1948 berichten
Okee, vreemd dan. Dan letten ze zeker niet goed op, slecht van ze zeg.
MrHorror
baspls
Ben heel erg benieuwd. de eerste avondvullende nederlandse Stop-motion animatie. natuurlijk is het wel een kleuterfilm maar dat weerhoud mij niet om hem toch te gaan bekijken. als Pedri slim is dan gaan ze ook gewoon Fantasy-Animatiefilms maken voor oudere kinderen. of net als Aardman gewoon echt goede films die oudere kinderen en volwassenen ook nog echt leuk vinden.
Fikret8
Op dit moment een gemiddelde van 5 sterren, misschien een toekomstige nieuwe nummer 1 voor in de top 250?
PEN15
hoera, eindelijk eens géén CGI animatie. Nu nog hopen op een film van Plons de Kikker, dan is het helemaal feest.
dutchtuga
Erg waardevol dat ze niet de gemakzuchtige kant van cgi op zijn gegaan.
baspls
Erg waardevol dat ze niet de gemakzuchtige kant van cgi op zijn gegaan.
Dat vind ik ook. ik hou erg van zowel Stop-Motion als Cel-Animatie maar heb een hekel aal CGI-computer animatie.
Erwinner
zeemeerna
zelfs voor de allerkleinsten nog saai. Veel kleuters en peuters liepen na een half uur verveeld rond in de zaal. Er was eigenlijk maar 1 grappige scene met die apen, verder was het heel traag en totaal geen 'actie' . Voor mij als ouder een tergend lange zit.
Fikret8
Zie ik nou een neger-nijntje op de poster ?
Zijn wit en bruin niet veelvoorkomende kleuren bij konijnen dan?
baspls
Nog steeds een gemiddelde van 3,84? Maar 16 stemmen, had wel verwacht dat er een hoop lolbroeken kwamen die 0,5's gingen uitdelen. Moet hem eens kijken.
Hier sluit ik me bij aan.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'