• 9.376.801 stemmen

Met onder meer: Horace Cohen, Fabian Jansen en Tara Baerveldt

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 31 mei 2012

Plot Webcam

Webcam vertelt het tragikomisch verhaal van Antoin, een vrijgezel die het beu is om alleen te zijn. Als zijn buurman Rob aanbiedt hem te helpen met internetdaten, gaat hij gretig op het aanbod in. Het wonder geschiedt: Rob vindt de Russische Natasha voor Antoin en laat haar naar Nederland overkomen. Wat Antoin echter niet weet is dat Natasha eigenlijk de geheime internetminnares van de getrouwde Rob is, die deze gelegenheid aangrijpt om haar dicht bij zich te hebben.

avatar van IcU

IcU

Vond hem nog grappig. Dit zit hem vooral in de kleine reacties van Horace Cohen. De situaties zijn voorspelbaar en nooit bijzonder genoeg maar de film is sympathiek genoeg om de korte speelduur vermakelijk te blijven. Prima.

avatar van noll86

noll86

egt een dom onbenulige film.

heb nog nooit zoon domme film gezien.

geef een 1 voor de moeite

avatar van Elineloves

Elineloves

Horace was aandoenlijk als onzekere en onhandige kluns. Ik had plaatsvervangende schaamte voor hem. Voor alle personages wel eigenlijk. Heeft hij trouwens maar één trui, of 10 dezelfde?

Die vriend van hem was echt verschrikkelijk, walgelijk figuur. Maar ook zo realistisch. Ik wil niet weten hoeveel (wanhopige) mannen er als hij zijn. Dat Engels van hem ook: 'Aai must go naw, Aai hef toe iet.'

Wel grappig dat die vent van de Gamma reclame's (Dat zeg ik, Gamma! Lekker onopvallend die verhuisdozen ook in beeld. ) de pa speelde van Cohen. Die ma daarentegen was verschrikkelijk.

Best een leuk vrouwtje om te zien, die Natasha. Accent is een beetje typisch natuurlijk, maar niet storend ofzo. Maar verder.... Gaat helemaal nergens over natuurlijk. Verhaal is te slap voor woorden, er gebeurde niks en het was eigenlijk gewoon saai. Humor was ook amper aanwezig, erg zoutloos.

Niet barslecht of irritant, maar ook niet goed te noemen.

avatar van Theunissen

Het enige wat deze film een beetje had kunnen redden was als Tara Baerveldt naakt was te zien want ze had mooie rondingen. Maar helaas gebeurt dat niet, qua verhaal had het wel makkelijk gekund, en dat is eigenlijk wel een beetje vreemd want het gaat immers om een Nederlandse productie welke meestal een hoop niet functioneel bloot bevat. Het lage niveau van een gemiddelde Nederlandse productie wordt dan wel weer gehaald. De film heeft weinig te bieden en er viel ook weinig te lachen (alleen Fabian Jansen was soms wat grappig). Eigenlijk is het beste van deze film de duur want die is maar iets van 70 minuten. Maar dan nog zijn het 70 verspilde minuten.