• 9.371.528 stemmen

Geregisseerd door: Yudai Yamaguchi

Met onder meer: Mari Hoshino en Miho Ninagawa

Gesproken taal: Japans

Plot Deddobôru

Jubeh Yakyu is de meest gevreesde en de gevaarlijkste jeugddelinquent uit Japan. Hij doodde per ongeluk zijn vader met een enorm krachtige baseballworp en besloot daarna te stoppen met baseball. Jubeh, die nu een crimineel van slechts zeventien jaar is, wordt naar een tuchtschool gestuurd. Het schoolhoofd is Ishihara, de kleindochter van een Nazi uit de Tweede Wereldoorlog. Zij runt het instituut met ijzeren hand en de enthousiaste hulp van haar sadistische assistente Ilsa. Nadat Jubeh er arriveert verneemt hij van gouverneur Mifune dat zijn jongere broer Musashi er ook gezeten heeft, nadat hij een reeks moorden pleegde. Musashi is echter een mysterieuze dood gestorven. Jubeh krijgt de kans mee te spelen in het baseballteam van de school en weet dat de dood van zijn broer op de één of andere manier iets te maken heeft met het team.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jûbei Yakyû

Suzuki Shinosuke / Four Eyes

Baseball Announcer

Principal Ishihara

Warden Mifune

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Moet Yamaguchi nog ontdekken en heb het idee dat dat heel goed uit zal pakken. Ook deze ziet er weer erg veelbelovend uit! Trailer

avatar van jirachi03

jirachi03

Ziet er weer geinig uit.

avatar van balosa

balosa

voor de fans van dit genre misschien wel leuk maar ik denk niet dat het een breed draagvlak zal hebben, sommige scene's zijn gewoon te gek voor woorden, andere zijn wel weer leuk/apart gedaan, voor de liefhebbers dus

avatar van Onslaught

Onslaught

Vermakelijk film.

Voor het verhaal ga je deze film natuurlijk niet kijken. De film is zoals je kunt verwachten van een Japanse film weer compleet gestoord xD Anime en film scenes overlappen elkaar waardoor je sowieso niet met een realistische bril moet gaan kijken en ook niet verwachten dat de special effects in de buurt komen van hollywood films.

Gewoon aanzetten en kijken verstand op nul.

avatar van 606

Echt wat is dit een bagger film met zeer slechte effecten.

Totaal grote onzin en geen horror.

1,5 ster

Hmmm.

Yamaguchi is toch niet echt Sushi Typhoon materiaal. Vond z'n vroegere films dan nog een stuk leuker en weirder eigenlijk. Met Deadball lijkt Yamaguchi nog eens een bezoekje te brengen aan z'n eerste film, Battlefield Baseball, maar met 10 jaar aan filmevolutie had ik er toch meer van verwacht.

Bij momenten echt wel lollig, de moord met de vingertjes door de neus is bijvoorbeeld geweldig, maar veel grapjes vallen ook een beetje dood. Daarbij vind ik Yamaguchi's laatste films ook iets teveel serieux bevatten, iets te weinig complete gekkigheid.

De effecten voldoen ook niet echt, Nishimura en consorten weten er met hun beperkte budget toch veel meer van te maken. Al blijft het allemaal wel vermakelijk en schiet de film voorbij als een trein. Maar voor mij mag Yamaguchi zich weer iets meer afscheiden van ST en weer wat meer z'n eigen ding gaan doen. Slecht was het niet (wel enorm fout natuurlijk), maar dit moet toch iets beter.

avatar van G.Gijs

G.Gijs

Het is echt een debiele film, maar wel leuk!! Een vermakelijke film, heb hard moeten lachen! Het is 100% puur komedie!

avatar van Dannysientje31

Dannysientje31

wat een schijtfil...ik irriteerde me mateloos aan dat bibberende camera werk.

kan niet minder dan een 0.5 geven helaas

avatar van barcam

barcam

Super onnozele Japanse film over een partijtje dodelijke baseball.

De effecten zijn belachelijk en enorm slecht maar het geheel is hilarisch door zijn foute personages en de campy Nazi slechterikken.

Vond het uitstekend maar denk niet dat dit een film voor een breed publiek is.

avatar van Noodless

Noodless

Solliciteert bij mij nu al voor de slechtste film van het jaar !

Het moet nog iets zijn....maar dit werkje slaat echt om niks.

Super onnozel....geen probleem....maar het verhaal, de grappen en de effecten zijn bedroevend slecht.

Daarbij heel wat personages die mij eerder het gevoel van verveling wisten op te wekken.

Neen, in dit genre toch al heel wat leukere gezien. 0/10

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Dit is ook geen horror maar idd voor de liefhebbers van totaal over the top slashers, en daar draait het hier ook om. Ik kan dit genre wel waarderen.