• 9.373.233 stemmen

March of the Dinosaurs (2011)

Documentaire / Animatie | 87 minuten

Genre: Documentaire / Animatie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Matthew Thompson

Met onder meer: Stephen Fry

Plot March of the Dinosaurs

Documentaire over een jonge dinosaurus die bij een groep toetreedt die de jaarlijkse mars loopt om aan de gevaren van de strenge winter te ontsnappen. De mars duurt in totaal vier maanden en is net een eeuwigdurende nacht.

Narrator (UK)

Narrator (US)

avatar van vrossi

vrossi

slechte film, het draait alleen maar om dat iedereen op een of andere manier,wordt opgevreten door een ander roofdier.. mischien een film voor dinosaurus haters..

Documentaire over een jonge dinosaurus die bij een groep opgroeit om aan de gevaren van de grote roofdieren te ontsnappen. Deze slachtpartij duurt in totaal vier maanden en is net een eeuwigdurende nacht, terwijl ze naar het warme zuiden trekken.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Het is geen Jurrasic Park vol met adembenemende special effects en actie nee maar dat had je ook kunnen verwachten met een animatie docu. Dit is zeker geen slechte film, op geen topper maar gewoon een voldoende. 3*

avatar van stinissen

Best redelijk verhaal maar niet echt goede effecten en niet de juiste kleuren.

avatar van opa-ben

opa-ben

Leuke animatiefilm die een blik gunt in het leven van een aantal dino soorten, misschien geen topper, maar wel leerzaam.

avatar van RickZ

RickZ

Matige kwaliteit animatie over het leven van een kleine dino, veel verzonnen verhaal om het wat interessanter te maken, en een irritante verteller.

avatar van michelx

michelx

als dinosaurus fan vind ik dit een gemiddelde dinosaurus documentaire

al moet ik zeggen dat sommige scenes echt mooi zijn..

al met al is het een middelmatige documentaire over hoe het er miljoenen jaren geleden aan toe ging

avatar van 606

Ik vind deze ook zeker niet slecht hoor, mooi verhaal en ook goed gemaakt.

Het verhaal de tocht eromheen was goed.