• 9.376.795 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Raimund Huber

Met onder meer: Johnny Messner, Joe Lewis en Ammara Siripong

Plot Kill 'em All

"I'm going to hell when I die"

Een aantal internationale huurmoordenaars is gevangen genomen en opgesloten in een hightech bunker die bekend staat als de "Moordkamer". Om vrij te komen uit deze betonnen hel moeten ze met elkaar duelleren, het opnemen tegen dodelijke ninja's en de strijd aangaan met bendes van gemaskerde maniakken. Wanneer ze dit alles overleven moeten ze het opnemen tegen Snakehead, een gestoorde moordenaar die zich door niemand laat tegenhouden om ze allemaal te vermoorden.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Tja, wat heeft deze film nou te bieden. Actie, actie, actie. Ohja en nog wat actie. Daarbuiten valt er weinig uit de film te halen, vooral het acteerwerk is vaak gewoon slecht. Maar goed dat terzijde, ook de actie zelf mocht vaak wat flitsender en de sound effects wat beter. Uiteindelijk niet een actiefilm die écht verveelt, maar wel eentje die je gerust kan overslaan.

avatar van Shinobi

Shinobi

"Comply or die."

Tja, voor het minieme verhaaltje hoef je Kill 'em All echt niet te kijken. Al worden de personages in het begin wel even kort geïntroduceerd hoe ze te werk gaan tijdens een 'hit'. Voor de rest is het eigenlijk erg low budget gehouden door ze in één kamer op te sluiten en voor een groot gedeelte speelt de film zich daar af. Daarnaast hoef je deze film ook niet te kijken voor de acteerprestaties, want die zijn wel erg amateuristisch te noemen en misschien druk ik me dan nog licht uit. Het had iets beter gewerkt als de acteurs in hun moedertaal spraken. Wel vond ik Tim Man als The Kid nog enigszins goed overkomen.

De film moet het meer hebben van de vechtscènes, die zowat non-stop lijken te zijn. Alles wordt wel met een gevecht opgelost en ik had daar helemaal geen probleem mee. Het mocht hier en daar wel iets flitsender, maar over het algemeen zat het best aardig in elkaar.

Al met al een redelijke martial arts film om eens gezien te hebben, maar weet wel waar je aan begint mocht je een diepgaand verhaal met goed acteerwerk verwachten.

Kleine 2,5 sterren.

avatar van Kondoro

Kondoro

Kill 'em All ???

Wat een film... Leuk.. Maar ook weer verveeld..

Ik heb wel en niet genoten van de film.

In het begin dacht ik echt "DAFAQ"

Want het begint gelijk al met vechten vechten vechten...

Dan heb je daarbij ook nog eens geen "goede" verhaallijn..

Dan heb je het Acteer werk...

Als we hierover beginnen zijn we over 10 minuten nog niet klaar .. Want dat was gewoon bagger.

Sommige mensen konden nog wel lekker vechten dat waren er 2 tot 3. Niet meer!

Ik vond het een ochtend vullende film,

Maar ik zou hem niet snel aanraden!

2.5