• 9.376.895 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jason Bloom

Met onder meer: Daniel Stern, James Caan en Patricia Richardson

Plot Viva Las Nowhere

Frank runt ergens in Kansas een motel, maar droomt intussen van het beginnen van een zaal waar hij zelf zijn countrymuziek kan zingen. Zijn vrouw minacht hem en wanneer de chanteuse Julie bij hem op de stoep gedumpt wordt door diens man, is het liefde op het eerste gezicht voor Frank. Maar zijn Julie heeft zo haar eigen plannetjes voor Frank, Helen én hun geld...

Dk2008

Ik heb me rot lachen met deze film. Op de dvd-cover staat drama, nou lekker drama dacht ik al na 5 minuten. De film begint wel op die manier, met een sufferd van een Daniel Stern en een onaantrekkelijke Patricia Richardson. Die laatste ken ik vooral van Home Improvement, maar ik dacht al die is lelijk geworden, alleen ze speelt hier een dubbelrol. Eigenlijk een onzinverhaal maar het wordt zo leuk neergezet door de hoofdrolspelers. James Caan, nu met lange haren, is wederom goed, zoals ook in Honeymoon in Vegas. Die film zit wel wat op hetzelfde niveau. Die vind ik ook erg grappig, alleen is bij deze film de bezetting nog wat beter en de muziek erbij is ook leuk, daarom zet ik hem maar gelijk op 5.0.

Dk2008

Misschien wil iemand een andere poster plaatsen. Die bij IMDb is ook van de dvd-cover.

Dk2008

Misdaadkomedies liggen me niet echt, dat is net als bij A fish called Wanda. Eerst vind ik zo'n film erg leuk maar als ik hem vaker kijk blijft er steeds minder over. Het eerste gedeelte blijft inderdaad nog wel grappig. Maar zodra zangeres weg gaat wordt het al minder en zodra de zus aan de orde komt blijft er nog minder over. Maar zal vermoed ik komen door het misdaadverhaal met dodelijke ongelukken dat daarna volgt. (Romantische komedies waarin een misdaadverhaal is verwerkt, Mickey blue eyes, Honeymoon in Vegas ook allebei met James Caan, die blijven wel leuk).

Over getrouwde liedjesschrijver/zanger, die wordt tegengewerkt door zus van zijn vrouw en een zangduo waarvan de vriend getipt is door zijn vriendin. Zijn vrouw is niet enthousiast over zijn zangstijl de serveerster wel. Ze zijn eigenaar van een slechtlopend motel. Als de zangeres gedumpt wordt door haar vriend en hij zich daarover ontfermt begint de ellende. (Onbekend gebleven film). 3.0