• 9.370.292 stemmen

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Vipin Vijay

Met onder meer: Sandeep Chatterjee en Athira

Plot Chitra Sutram

Dit surrealistische verhaal is een symfonie van parallelle verhaallijnen, een visuele ontdekkingsreis door de virtuele wereld rond IT-docent Hari, wiens filosofische beschouwingen worden afgewisseld met online gesprekken met een mysterieus, feminien cyberwezen. Zoals de godin Tara probeert de knappe Ramani zich los te maken van haar lichaam om meer in contact te treden met het spirituele. De derde hoofdpersoon is Hari’s opa, een beoefenaar van zwarte magie.

avatar van Reinbo

Experimentele films. Zo af en toe geef ik ze weer eens de kans. Echter zelden met succes. Zo ook de ze weer. Het doet me gewoon weinig en zegt me nog minder. Nu zijn de beelden hier best mooi, maar het geleuter leidt eigenlijk enkel af. Eigenlijk wordt het pas enigszins aardig op het eind, als de film het meer met beeld en geluid probeert te dorn en minder met quotes.

1,5 voor wat mooie beelden en de geslaagde 10 minuten.

avatar van mvhemmen

mvhemmen

Terwijl we in de zaal zaten kwamen we erachter dat we een Indiase film gingen kijken, 15 minuten gekeken daarna lekker geslapen en na een uurtje zijn we maar weg gegaan. Zal er niet op stemmen maar vond het weer helemaal niks. Volgend jaar wat beter kijken voor we weer voor een film uit India betalen die waarschijnlijk toch niks is.

avatar van TheFonz

TheFonz

Een ware marteling.

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

Geen cijfer, want niet afgekeken, na het weer wakker worden maar vertrokken. Tjongejongejonge, dit mag toch geen tiger award krijgen zeg!

avatar van Reinbo

Weer een slachtoffer. Je mag best stemnen hoor, of je nu 10 of 100 minuten gezien hebt maskt bij deze weinig uit.

avatar van Tommeh

Tommeh

Afgrijselijke, incompetente en pretentieuze bagger. Ongelofelijk dat deze man subsidie van het IFFR gekregen heeft om dit te maken.

Opzich ben ik af en toe best te porren voor een experimenteel filmpje, maar met het woord Film heeft dit broddelwerkje niets te maken. Belachelijke beelden, oninteressante personages en totaal nietszeggende teksten. De 104 minuten leken wel een eeuwigheid te duren.

Tip: Heel ver uit de buurt van blijven!

avatar van jAnO!

jAnO!

Jammer dat je niet 0 sterren kan geven.

Film raakt kant noch wal, om mezelf te vermaken heb ik maar gedaan alsof dit een remake was van lord of the rings, omdat de hoofdrolspeler een soort hobbit is

avatar van kinjutsu

kinjutsu

Begrijp de reacties hier echt niet. Heb er echt van genoten

avatar van Reinbo

Masochist. Maar kan je ook uitleggen wat je er goed/mooi aan vond?

avatar van kinjutsu

kinjutsu

Haha, die reactie is het werk geweest van een andere user. "internet-vredebreuk"

Pfff gelukkig.