• 9.381.629 stemmen

Je Suis un No Man's Land (2011)

Komedie | 92 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Thierry Jousse

Met onder meer: Philippe Katerine, Julie Depardieu en Aurore Clément

Gesproken taal: Frans

Plot Je Suis un No Man's Land

Philippe is een zanger en in het leven van een zanger zijn er momenten dat alles om je heen begint te versnellen, helemaal als een gestoorde fan, je verlaten ouders, een krankzinnige ornitholoog (vogelkenner) en een vasthoudende jeugdvriend besluiten samen te zweren om jou het leven zuur te maken.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik meende ergens te lezen dat deze film ook word gedraaid op het film festival in Rotterdam. Kan er naast zitten hoor!

avatar van Reinbo

Aardige komedie, maar niet echt bijzonder. Kleine 3,5*

avatar van Movie Kris

Movie Kris

Had deze film een beetje out of the blue meegenomen in de DVD-theek en wist niet wat ervan te verwachten. Googelde achteraf ook wat recensies op het internet op en ik ga er zeker mee akkoord dat je hier misschien niet echt veel plezier mee kan beleven als je een echte komedie verwacht. Het verhaal voelt soms wat 'metafysisch' aan en doet de film eerder denken aan een speelfilm / drama dan aan een echte komedie. Anderzijds wordt een wereld geschapen die ook wel wat symboliek kan meedragen: stilstaan bij eerdere waarden en 'vroeger'. Dat maakt dit op zich wel een amusante film. Soms een beetje traag, maar naar mijn aanvoelen zeker nooit vervelend en vooral weinig hectisch gefilmd. Ik ga toch voor een 4*; hoewel ik me waarschijnlijk over zes maanden ook wel zal afvragen wat de titel precies ook al weer was. En ja: denk zeker niet dat iedereen hier evenveel plezier aan zal beleven, maar toch zeer goed tijdverdrijf.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Wat een achterlijke film zeg! Waar gaat dit over? Nou, nergens eigenlijk. Het verhaal is vrij sloom en slaat werkelijk nergens op. Het gaat ook eigenlijk nergens naar toe. Het einde is helemaal belachelijk. De film is niet grappig, niet interessant, niet spannend, niet ontroerend... niks eigenlijk. Het acteerwerk vind ik ook nog eens beroerd. Zonde van de tijd deze film. 1 ster omdat dit niet de allerslechtste film is die ik heb gezien

avatar van janwauters

janwauters