• 9.370.338 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Richard Roy

Met onder meer: Shannon Elizabeth, Andrew Kenneth Martin en Christian Campbell

Plot You Belong to Me

Als Alexandra Wyatt te maken krijgt met mysterieuze en angstaanjagende gebeurtenissen, denkt ze dat die het werk zijn van haar gewelddadige ex-man, die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis. Ze maakt zich zorgen om haar veiligheid en die van haar vijfjarige zoontje, en vraagt de politie om bescherming. Intussen heeft ze via haar succesvolle baan bij een uitgeverij vriendschap gesloten met een knappe jonge collega, Michael. Als de politie vaststelt dat haar ex-echtgenoot een waterdicht alibi heeft, ontdekt ze dat Michael inmiddels verliefd op haar is. Ze probeert hem te ontmoedigen, maar merkt al gauw dat hij een ziekelijke belangstelling voor haar heeft opgevat. Hij kan haar afwijzing niet aan en probeert haar en zichzelf te vermoorden. Zij overleeft de poging, hij niet. Haar opluchting duurt niet lang. Hij keert terug uit het graf om haar terug te nemen en laat zich door niets en niemand tegenhouden. Ook niet door haar zoon. Alexandra moet een manier zien te vinden om zichzelf en haar zoontje te beschermen tegen zijn bovennatuurlijke krachten.

avatar van stinissen

Net geen voldoende in deze tv-thriller die vrij voorstelbaar was en echt geen horror is maar meer thriller/drama.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Met een half oog kijken en dan is het allemaal wel aardig. Gek genoeg werd de film door de idiote en vooral ongeloofwaardige plottwist wél meteen een stuk boeiender.