Genre: Familie / Muziek
4,7 (281)
Gesproken taal: Duits
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Emperor's New Clothes
"Cannon Movie Tales:Lavish, Feature length new versions of the world's best loved storybook classics."
Een ijdele keizer maakt zich alleen maar zorgen om wat hij die dag nou weer moet dragen. Twee boeven maken daar misbruik van door zich voor te doen als hele goede kleermakers. Ze maken voor hem onzichtbare nieuwe kleren en worden daar goed voor beloond. Wanneer de keizer zijn nieuwe kleren showt vertelt iedereen hoe prachtig hij eruit ziet, behalve één jongetje dat de waarheid verkondigt: De keizer is naakt. Musicalverfilming van het beroemde sprookje van de nieuwe kleren van de keizer.
The Emperor
Head Guard
Sergeant
Wenceslas

Jos2
Voegt Stinissen expres films toe met dezelfde titel als toekomstige Nederlandse producties?

Jos2
Deze en Adrenalin. Maar wacht ven. Wellicht heet de film die ik bedoel 'The Emperor's New Wife'

Ik probeer alle films toe te voegen die deze week op tv komen.

Jordy
denk dat neo daar wel blij mee is als je een film toegevoegd hebt die op tv komt, svp via een prive bericht even aan neo melden, dan kan hij 'm er tussen zetten

neo
beetje onzinnig om alles te gaan toevoegen wat er op tv komt, maar ik hou je niet tegen

Goodfella
Dat doe jij toch normaal gesproken ook iedere week? Of heb ik het nu mis...?

Goodfella
Mijn interpretatie van de ' '-smiley is blijkbaar niet de juiste dan. Ik heb het curcusboek Hoe interpreteer ik smileys en zijn mede-internetgebruikers niet meer volkomen onbegrijpelijk voor me - in vijf stappen inmiddels besteld.

alexspyforever
Zoveel berichten (wel allemaal van 12 jaar geleden) en geen enkele die over de film zelf gaat. Ik heb deze nu ook gezien. Het is niet de beste film van the Cannon Tales, maar ook niet de slechtste. Persoonlijk vind ik "Beauty and the Beast" en "Puss in Boots" slechter dan deze. De film blijft trouw aan het originele sprookje. Vooral de rol van de keizer wordt knap vertolkt. Er zit ook nog een liefdesverhaaltje in dat weinig bijdraagt aan het plot.

alexspyforever
Tja deze dus nog maar eens bekeken. Hoewel amusant blijf ik het toch een vrij matige Cannon Movie Tale verfilming vinden. Ik denk ook dat het sprookje te eenvoudig en kort is om er een film van 80 minuten van te maken. Ze hebben dit nog gerekt door wat liedjes, een beetje meer achtergrond bij de oplichters, een liefdesverhaaltje en dergelijke. Leuk voor in de vakantie maar toch niet om vaak te kijken.

'When Life Gives You Tangerines' is de best beoordeelde Netflix-serie, 'Oppenheimer' is nu te zien op Netflix | MovieMeter Recap

'Arrival' gaat het aanbod van Netflix verlaten: 'De film liet me gewoon niet meer los'

Een halfjaar na de bioscooprelease is 'The Crow' nog nergens te streamen: 'Een regelrechte schandvlek op de filmgeschiedenis'

Deels Nederlandse oorlogsfilm 'Quo Vadis, Aida? ' is nu te zien op Videoland
Social media