• 9.370.271 stemmen

Seikai Gûdo Mooningu!! (2010)

Alternatieve titel: Good Morning to the World!!

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Satoru Hirohara

Met onder meer: Mitsunori Izumi, Yoichiro Koizumi en Namiko Morimoto

Gesproken taal: Japans

Plot Seikai Gûdo Mooningu!!

Middelbare scholier Yuta voedt zichzelf met succes op. Zijn vader is er vandoor en zijn moeder is constant weg op reisjes. Ze laat briefjes en geld voor hem achter zodat hij zichzelf kan voeden. Het is dan ook niet gek dat hij een beetje een einzelgänger is op school. Yuta is daarentegen sterk gefascineerd door de zwerver die in een tunnel dicht bij zijn huis slaapt. Wanneer de man wordt vermoord door een groep kwajongens uit de buurt, begint Yuta een zoektocht naar de familie en vrienden van de zwerver, door middel van aanwijzingen die hij in zijn tas vindt. Voor Yuta wordt dit een les over het werken van de grote wereld, die hem veel verder brengt dan de obsessies van zijn vervelende klasgenoten.

avatar van Number23

Number23

film die ik niet echt snapte en niet makkelijk was om naar te kijken.

niet echt mijn type film.