Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Matt Eskandari en Michael A. Pierce
Met onder meer: Stephen Weigand, Bob Bancroft en Brendan Kelly
Plot Victim
"It's not always who you think."
Wat is de ultieme manier om wraak te nemen? Een jongeman staat op het punt dit te ontdekken nadat hij zonder aanleiding ontvoerd wordt door een dokter en zijn gewelddadige handlanger. Hij wordt vastgehouden in de kelder van een oud landhuis en wordt om onbekende redenen lichamelijke en geestelijk gemarteld en ontdekt dat het ergste nog moet komen als de dokter z'n beestachtige plan onthult.
Tonypulp
Sarcasme, stinissen
?
Photoshop 101, vooral dat hoofd
... brr dat is slap.
Elineloves
Lol, ik vind hem ook wel grappig! Zó fout dat het weer leuk is. Vooral dat open mondje van hem.
gauke
Een akelig verhaal (absoluut niet origineel, noch bijster vernieuwend) dat uitstekend begint maar dat zich in de loop van de rit, door onlogica, in zichzelf lijkt te verliezen en geen moment echt schokkend is. De film beweegt zich ook voortdurend tussen oprechtheid en goedkoopte en zo nu en dan wordt het zelfs bespottelijk. De acteerprestaties zijn niet om over naar huis te schrijven en de muziek is slecht gekozen. Oh en de poster ziet er inderdaad prachtig uit, maar dekt de lading van de film niet.
Noodless
Een absurd, akelig verhaal waarin de plot veel onlogische momenten bezit en op geen enkel moment spannend wilt worden. De gore valt ook reuze mee. De climax is best oké, al zie je het wel aankomen. Het acteerwerk is matig. Geestige poster ! 4/10
nightbreed
Alles was slecht aan deze film, de acteurs, het script en de regie. Het leek wel of ik naar een uitgerekte, ouderwetse aflevering van Tales of the Crypt of The Twilight Zone aan het kijken was.
A waste of time.
oemoemenoe
gave film , supersick , verzin je zelf nooit haha...
duurt trouwens geen 90min maar 75.
agathadirks
HAHAHAHAHAHAHA!!
We hadden een horror night en hebben alleen maar gegild uit ongeloof en hilariteit!
Wat moet ik er van zeggen? Eng? Nee..
Apart!
Maar we hebben ons toch vermaakt dus 2,5*
Poster is inderdaad wel fraai, helaas geldt dat niet voor de film zelf. Het concept (had soms wel iets weg van Saw echter zonder de details) was wel aardig gevonden alleen wist de film nergens echt te boeien en was de uitvoering niet al te best. Dat laatste heeft o.a. ook met de cast te maken die nergens weet te overtuigen. Met name Bob Bancroft als Dr. Rudolph Volk was op zijn zachts genoemd waardeloos te noemen. De film duurt met 75 minuten (hoe men aan 90 minuten hierboven komt is me een raadsel) gelukkig erg kort waardoor het wel nog allemaal redelijk te behappen valt.
jippie2010
duurt trouwens geen 90min maar 75.
Vreemd... erg vreemd... had ik al vreemd gezegd?
Zeker geen hoogvlieger, maar ik wou hem toch gezien hebben.
Voor nu laat ik het op *2.0
En idd... waar die 90 minuten vandaan komt?
zerodopa
Te lage waardering! Waarom? Ja het acteerwerk was mss slecht, ja t verhaal mss niet diepgaand maar een dikke JA
als je op zoek bent naar een twisted verhaal
En als je een beetje gevoel voor humor hebt is dit toch uiterst vermakelijk Gelukkig duurt t ook niet te lang, maar toch wel een twisted filmpje. Abosluut geen hoogvlieger, maar een glimlach van ; "hoe bedenken ze t, lol" blijf je wel mee achter. 3 sterren dus
TomBroers
Wow, wat was dit slecht! De poster is misschien nog wel het beste van de hele film.
Een belachelijk verhaal in combinatie met heel slecht acteerwerk... Zo valt Victim het beste te beschrijven, nee aan de meeste films zijn nog wel pluspunten te geven, maar die heb ik hier niet kunnen vinden. Er is totaal geen spanning in de film, je leeft op geen enkele manier mee met de personages (omdat deze ook wel heel erg slecht worden neergezet), de twist aan het eind is echt belachelijk, en zo kan ik nog wel doorgaan. Natuurlijk viel hier meer uit te halen, met een iets betere cast en een berg meer gore.
Nu kan ik echt niet meer geven dan 1 ster. Als je Victim ooit mocht tegenkomen dan laat deze lekker links liggen.
Tha-Joker
Een van de horrorfilms die ik nog niet gezien had op netflix. Maar wat een lange zit voor een film van 75 minuten, het verhaal is zoals gezegd erg verknipt en het acteerwerk verschrikkelijk. Dus laat je niet verleiden tot het aanklikken van deze film op netflix als gevolg van het beperkte aanbod. Een avondje sbs6 heeft nog meer inhoud
Aslak
Ondanks dat ik het concept erg tof vond, kwam ik er niet in. Erg zonde, want hier hadden ze toch veel meer uit kunnen halen.
Hollywood007
Wat een rare film is dit. Best wel een ziek verhaal. Hij wist nergens echt te overtuigen mede door de matige acteerprestaties en het slappe einde. Misschien dat er ooit een remake van komt en dat deze het dan wel waarmaakt want op zich was het wel een verhaal waar je veel mee kan doen.
Ik zou wel een remake van deze willen zien gemaakt door iemand als Eli Roth.
Tartarus
Ik vond het helemaal niet zo'n slechte film. Ook geen geweldige film, vandaar de net onvoldoende, maar zeker niet zo slecht als de meningen hier. Ik was toch wel benieuwd naar de acties van de hoofdrolspeler, wat er nog meer met hem zou gebeuren, of hij kon loskomen... en dan het plan van de ontvoerder, dat vond ik leuk gevonden, helemaal wanneer op het eind van de film de antwoorden komen.
Captain Pervert
- 2099 stemmen
Hehe ik lees hier dat de poster het beste aan de film is.
Op IMDB is die gekuist, check: Victim (2010) - IMDb
UmbraVitae
Toch redelijk frappant dat deze op IMDb een kleine 6/10 uit +5000 stemmen krijgt en hier een 3.58/10.

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen