• 9.372.314 stemmen

Genre: Horror / Mystery

Geregisseerd door: Jack Gastelbondo

Met onder meer: Jessica Duffy, Marty Lindsey en David Dalton

Plot The Inner Room

Julianne en haar man trekken er op uit naar een hut. Maar de dingen zijn niet zo vreedzaam als ze gehoopt hadden. Julianne krijgt plots afschuwelijke visioenen waardoor ze aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen. Waarom heeft ze dit nooit eerder gehad? Is het de hut die deze hele situatie uitlokt?

Amateurwerk.

't is dat je tegenwoordig met een effectje links en een filtertje rechts nog wel voor elkaar krijgt, maar verder is dit puur amateurwerk. Dat valt dan nog het meest af te zien aan het acteerwerk van Marty Lindsey, wat een bedroevend slecht acteer is dat.

De rest van de cast is ook niet veel soeps maar weet zich ten minste nog een klein beetje staande te houden. Verhaaltje boeit niet echt, vooral niet omdat we weer getrakteerd worden op een zeer lang en uitgebreid "niemand gelooft mij" stuk. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat het daarna ook niet opmerkelijk beter is ofzo.

Film mist vooral impact, direct terug te leiden naar povere regie en een wel willen maar niet kunnen afwerking. Snel vergeten deze film, aan niemand aan te raden behalve dan de echte horror die-hard die alles wil gezien hebben.

avatar van Elineloves

Elineloves

Droge kost waar je moeilijk doorheen komt. Saai. De gesprekken zijn saai. De manier van filmen is saai. Muziek is saai. Veel 'O, o, o niemand gelooft me. Ik word gek. Ik word niet gek. Ik zag iets. Neeeee joh kan niet. Of toch wel. Misschien.'

Zoals Onderhond al zegt ; het acteerwerk is bedroevend slecht. Nergens overtuigend, nergens leef je met de personages mee en de klungeligheid spat van het beeld. Naar het einde toe wordt het verhaal beter, maar ook dat kan de film niet redden. Ofja, beter.. er gebeurde eindelijk eens iets waarvan ik weer een tikkeltje verwachtingsvol werd, maar helaas. Eigenlijk is dit niet eens horror te noemen.

Leuk geprobeerd maar helaasch..

avatar van Shinobi

Shinobi

Een heel artikel aan deze film gewijd waarom de producent vind dat downloaden goed is:

Filmproducent: BitTorrent piraten zorgen voor meer exposure - dutchcowboys.nl

Ik ga 'm maar eens binnenhalen dan, helaas wel met lage verwachtingen kijken als ik de twee berichten hierboven mij lees.

avatar van Shinobi

Shinobi

Pff, dat ik 'm vannacht gewoon heb gekeken. Had er op de één of andere manier wel zin in.

Maar man, wat is me dit toch een saaie film zeg, zoals Elineloves al zegt vrijwel alles is saai.

En ik ga helemaal mee met Onderhond dat dit amateurwerk is.

Nipt 1,0 sterren.

avatar van joey1973

joey1973

Geen hoogvlieger, maar ik heb ze slechter gezien.
Goedkoop ja, maar het acteerwerk is nog redelijk, ook dat heb ik vele malen slechter gezien.
Het verhaal blijft toch boeien, ik wilde toch weten wat er nou aan de hand was.
Er zit geen spanning in en de special effects zijn bedroevend slecht.
Horror is het niet te noemen.... vreemd dat er niks gedaan werd met de hallucinaties omtrent haar dode baby en dat ze die vrouw waar haar man mee in het huisje was geweest als zuster zag dan was het misschien nog iets geworden.