• 9.372.320 stemmen

Met onder meer: Sonja Richter, Kristoffer Joner en Jonas Karlsson

Gesproken taal: Zweeds

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Ond Tro

Op weg van haar werk naar huis vindt Mona het slachtoffer van een seriemoordenaar: hij sterft in haar armen. Ze is geschokt en bang, maar deze ervaring heeft iets losgemaakt in haar. Haar fascinatie wordt een obsessie en wanneer de politie haar weigert te geloven besluit ze om de moordenaar zelf te zoeken. Haar zoektocht leidt tot een gewelddadige confrontatie, niet alleen met de moordenaar maar ook met zichzelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gauke

gauke

Een ijskoude maar niet logische en slaapverwekkede Zweedse thriller met een plot vol gaten. Afrader!

avatar van PlaysWithMatches

PlaysWithMatches

Half uur gekeken en afgezet....tergend t r a a g ! Er komt absoluut geen beweging in deze film. Op basis van wat ik gezien had zou ik hem een 1,0 geven. Ik ondersteun Gauke's mening dat er veel onlogica in zit. Aangezien ik hem niet heb afgekeken geef ik hem geen beoordeling.

avatar van stinissen

Matige vervelende thriller uit Zweden die maar nooit op gang komt de film sukkelt je langzaam in slaap wat denk ik niet de bedoeling is...

avatar van Toontje35

Toontje35

Niet alles uit Scandinavie is goed. Traag en onrealistisch

Uiteindelijk kijk je de film toch maar af. Waarom......

avatar van qwatje

qwatje

Als fan van Nordic cinema, moet ik mij helaas aansluiten bij bovenstaande commentaren. De film is meer drama dan thriller. Dal laatste wordt pas op het eind gedeeltelijk waargemaakt

avatar van joolstein

joolstein

Zeer matige film. Geen spanning die bij veel andere Scandinavie`s wel aanwezig is. En wat de andere ook al opmerken is het meer een drama. Maar ook als drama is het matig.

avatar van frans123

frans123

Enorme slaapverwekkende film...Traaaaaaaag...Gaaaaaaaaaaaap Overslaan

(Waarom niet onder het bed kijken?- er brandde nota bene een lamp!!?? Waarom op dat krakerige hout doet ze haar schoenen niet uit??...-Wie heeft met die handgranaat begrepen?- waar was die andere man in dat huis gebleven??- en meer van dat soort dingen)

avatar van AniSter

AniSter

Ondanks het super slow motion tempo bleef deze film toch boeien. Jammer dat het eindresultaat al op tijd voorspelbaar was. Er deed een bekend aantal acteurs mee die het niet slecht deden. Helaas kon het Jaws-achtige muziekje de spanning niet verhogen. Dit was eerder een psychologisch drama dan een thriller.