• 9.371.183 stemmen

Geregisseerd door: Matthias Olof Eich

Met onder meer: Lili Schackert, Esther Maaß en Ralph Willmann

Plot Break

"No mercy, just Pain."

Na de plotselinge breuk met haar vriend blijft Sarah verweesd achter. Daarom beslissen haar drie vriendinnen, Rose, Clare en Anna, om haar op te beuren met een reisje in een Canadees woud. Op hun weg naar het afgelegen meer waar de vier hun weekend willen doorbrengen, ontmoeten ze de charmante trekker Eric, die bijna onmiddellijk valt voor de stralende persoonlijkheid van Clare. Maar toch moet het een meisjesweekend blijven en ze popelen dan ook van ongeduld om naakt te gaan zwemmen. Het prachtige meer, het mooie zomerweer en wat koud bier doet de groep hun stadsproblemen al snel vergeten, tot Anna struikelt over een hoop ingewanden. En net naast de dodelijk geschrokken meisjes hangen er een paar afgehakte menselijke voeten te bengelen in een boom. Op dit ogenblik beseffen zij dat zij door iemand gekozen zijn als prooi en als snel worden zij door twee Hillbilly's achternagezeten die hen opsporen met pijl en boog, alleen maar om te pogen om hen doden, wat voor hen een sport blijkt te zijn...

avatar van Roxyxxx

Roxyxxx

Persoonlijk vind ik het acteerwerk in deze film erg matig.

Ook is het geheel erg langdradig.

Ik zou hem niet aanraden, eigenlijk zelfs niet voor een saaie zondag avond.

avatar van Boeikens

Boeikens

Veel invloeden van Rovdyr maar lang niet zo goed.

De openingsscène deed hopen maar wat volgt is 45 minuten saai geneuzel van enkele chicks die naar de bossen trekken. De beelden kunnen doorgaan voor een documentaire maar voor de rest is het prut. Acteerwerk is al helemaal brak en de audio, vooral qua spraak is zeer dof. Dat het allemaal Duitse acteurs zijn die Engels proberen te praten helpt de zaak al zeker niet vooruit.

Het laatste half uurtje komt er eindelijk wat actie maar ook dit is niet wat verhoopt was.