Genre: Drama / Misdaad
Alternatieve titels: Me & Mr Jones on Natalee-Island / Me & Mr Jones, a Love Story on Natalee-island / Me & Mr. Jones
Nederland / Nederlandse Antillen
Geregisseerd door: Paul Ruven
Met onder meer: Robert de Hoog, Hanna Verboom en René van Zinnicq Bergmann
3,0 (139)
Plot Me and Mr Jones on Natalee-Island
"She is looking for love, he is looking for Natalee"
Het fictieve verhaal over een undercoverjournalist (De Hoog), die vijf jaar na de verdwijning van Natalee Holloway naar haar op zoek gaat. Hij hoopt een doorbraak te forceren door bij Van der Sloot in te breken en doet dan een schokkende ontdekking. De vrouw die samenwerkt met de undercoverjournalist, gespeeld door Hanna Verboom, heeft niet lang meer te leven.
Vreemd dat het Engels gesproken is.
Zal wel uit commercieel oogpunt zijn aangezien er in vele landen belangstelling is voor de zaak Van der Sloot.
Quido
Ben hier wel benieuwd naar, al iets meer bekend over een evt. release?
jacqvin
De voorstukjes doen toch wel het ergste vermoeden. Zelfs in de trailer zien de acteerkunsten er zwaar onder de maat uit en dan heb ik het niet eens over de accenten van de hoofdrolspelers die werkelijk hoogst irritant overkomen.
Heeft er wel erg veel van weg dat ze goedkoop willen scoren door mee te liften op een mediahype (die eigenlijk al ver over zijn hoogtepunt heen is) ,waar ik moeilijk een greintje sympathie voor op kan brengen.
raymon
waar zijn die voorstukjes?
narva77 (crew films)
Bioscooprelease eindelijk bekend:
Vanaf 8 september in de bioscoop (BFD)
Quido
Hmm, gisteren schijnt er enkele uren een trailer online te hebben gestaan op Youtube, maar inmiddels is ie weer offline gehaald. Iemand die toevallig weet of ie toch nog ergens te zien is?
raymon
Trailer is nog wel te vinden:
aangenaam verrast, ben best benieuwd naar deze film
Wat is dat toch, die overgevoeligheid vor een klein NL accent. Hun engels is zelfs heel goed.....
ace leader
De trailer ziet er matig uit, maar de film zal waarschijnlijk beter zijn...en die accenten zijn inderdaad een beetje irritant.
otherfool
De toevoeging 'on Natalee-Island' vind ik persoonlijk nog beroerder dan de accenten...
Bioscooprelease eindelijk bekend:
Vanaf 8 september in de bioscoop (BFD)
Toch niet, dus. Geen bioscooprelease.
Wat is dat toch!?
Stephan
Wat is dat toch!?
"Doe maar normaal, want als je dat niet doet voel ik me opgelaten..."
Van der Sloot probeerde film te stoppen (blog Paul Ruven)
dirkjan73
Ben geen persoon die vaak berichtjes en/of recensies plaats maar dit moet nu echt even,heb deze film gezien,zijn vorige ook en helaas die daarvoor ook,wanneer gaat de beste man Paul Ruven eindelijk begrijpen dat filmmaken eigenlijk niets voor hem is,iig kan hij het niet,beter gezegd hij heeft HET niet!
Elk scenario is zielloos,onduidelijk,vol met toevalligheden en wankelt aan alle kanten,goed skip that en zeg maar "ok hij kan niet schrijven,how about directing?" Tja en daar kun je maar een ding over zeggen eigenlijk:je kijkt naar een film waarin de mensen acteren met het gevoel van "ik speel in een film"je krijgt het idee alsof je kijkt naar een groep mensen (die lid zijn van een plaatselijk buurthuis of klaverjassenclub) die bij elkaar zijn gekomen en zeggen "jottum he! ik heb een idee laten we een film gaan maken"En zonder script en begeleiding te werk gaan,zonder benul te hebben van de betekenis continuïteit,geloofwaardigheid en talent
Op zicht niets mis mee,maar als ik bedenk dat het is gemaakt met jou en mijn geld en het feit dat het bijna nooit de bioscoop haalt,dan vind ik het toch wel eigenlijk erg,ook een meebepalend feit is dat in de tussentijd jonge scenario en regietalenten bij het filmfonds worden afgewezen en weggestuurd omdat het geld opgeraakt is aan dit soort zielloos,kansloos en onnodig projecten,
Maar terug On Topic,vorig jaar werd bekend gemaakt dat BFD de film zou distribueren maar na het zien van de "uiteindelijk" resultaat hebben zij zich bedacht en afgehaakt,"gelukkig" voor hen en Paul Ruven zou ik zeggen,want ME & MR. JONES is echt op z'n oud Hollands gezegd "RUK'',waarom zo geil-en op situaties,acties en gebeurtenissen,elk ECHTE filmmaker scenarist en/of regisseur weet dat wat een film een goede film maakt begint en eindigt met geloofwaardige en stabiele personages,als je dat niet weet of de kijker die niet kan geven,dan heb je van filmmaken geen kaas gegeten en daar is deze film en mijnheer Paul Ruven een schoolvoorbeeld van
Ik ben een groot liefhebber van de NLse film en probeer ze zoveel mogelijk te bezoeken,en kan met trots vertellen dat de laatste jaren onze kleine kikkerlandje grote producties heeft afgeleverd waar ik met veel plezier naar toe ben gegaan,maar dan krijg je zoiets te zien en word je er weer even niet goed van
Het is maar dat ik `m gratis heb gezien anders had ik echt overwogen om de makers te aanklagen wegens het verspillen van 90 minuten van mijn kostbare leven
Me and Mr Jones draait in september 2011 op het filmfestival en zal daarna via VOD (Video on Demand) online te zien zijn,hoe zuinig en kostbaar jij met jouw geld omgaat zijn jouw zaken...Hij draait NIET in de bioscoop,
grts
DJ
DV1984
0.5
Waarom heeft deze film zoveel aandacht gekregen bij DWDD etc? De film zou bestaan uit nieuwe waarheden , waarom staat hier dan niets over in het nieuws? Senstatie tv dit!
robertus65
Wat eigenzinnige creatieve manier zoals de regisseur iedereen op de hak neemt die er mee te maken had. Ik nam de film vanaf het begin niet serieus toen Hanna Verboom uit het water liep had ik al zoiets van, het ziet er leuk uit, maar neem dit vooral serieus met een knipoog, en dat gevoel bleef ik de hele film houden.
Elineloves
Ik was nieuwsgierig. Ik had geen hoge verwachtingen maar toch was ik benieuwd naar het verhaal en de uitwerking.
Net zoals robertus al zei zat ik ook met een 'Daar gaan we weer' moment toen madammeke Verboom uit het water kwam gelopen in haar strakke bikini. Maargoed, niet té snel oordelen Eline. Eerst kijken.
Engelstalig. Hm, ok. Jammer, maar ergens wel begrijpelijk. Wel heel na-druk-ke-lijk en over- gearticuleerd vervelend Engels. Dit zorgde er direct al voor dat ik de hoofdrolspelers irritant vond en dan is het sowieso al lastig film kijken, wanneer deze twee personen constant in beeld zijn en de film horen te 'dragen'.
Verhaal zelf had ook niet veel om het lijf. Nieuwe waarheden? Joh, waar dan? Niets gezien hoor. Alleen een opeenstapeling van oninteressante scènes.
Jammer, had interessant kunnen zijn.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Inderdaad. Pijnlijk.
Drifter
Robert de Hoog had inderdaad beter wat taallessen kunnen nemen maar verder stoort het niet dat de film Engelstalig is.
Ik snap niet helemaal dat iedereen de waarheid en ontknoping van het Natalee Hollaway-drama verwacht. Het is gewoon een leuke film met veel spannende en ook gevoelige momenten erin. Het doet niet onder voor de standaard Hollywood film wat mij betreft, ook daar worden genoeg films gemaakt die als basis feiten uit de werkelijkheid hebben en waarop doorgefantaseerd wordt.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'