• 9.370.277 stemmen

Geregisseerd door: Godfrey Ho

Met onder meer: Ryong Keo en Ho Wang

Gesproken taal: Koreaans

Plot Heugpyobigaeg

We volgen een eenzame man en een expert op het gebied van vechtsport. Ze slaan de handen in elkaar om de overlevende inwoners van een dorpje te wreken. Het dorpje was eerder aangevallen door ninjas. Ze stuiten al vlug op een onsmakelijke beveiligingsfirma, die de twee helden besluiten aan te pakken. Dit verloopt echter niet zo makkelijk als ze oorspronkelijk gedacht hadden.

Tai Ming

Master Hu's Right Hand Man

Villager

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Wat doet Wu-Tang Clan daarboven op de poster?

Door hun populariteit zijn er nogal wat van dit soort filmpjes gereleasd.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Er zijn inderdaad veel van dit soort films gemaakt. Ik zat bijna elke zondagmiddag in de bioscoop, want dan draaide er een Kung Fu film. Elke week een nieuwe. Heb dus veel van dit soort films gezien in de jaren 70 en 80. Aangezien ik een liefhebber ben van oude films en grindhouse movies, heb ik de afgelopen jaren heel wat zitten te pindakazen en dus honderden martial arts films in mijn collectie ondergebracht. Deze film heb ik zojuist gekeken en mij er prima mee vermaakt. Een 3.0