• 9.370.356 stemmen

The Devil Within (2010)

Horror | 85 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Tom Hardy

Met onder meer: Elizabeth Di Prinzio, Sarah Kathryn Harrison en Bill Oberst Jr.

Plot The Devil Within

"The greatest evil comes from inside"

Een nacht vol seks, drugs en feesten in de heuvels van Hollywood lijkt de perfecte setting voor het vieren van de achttiende verjaardag van Serina. Maar dan duikt het ene na het andere lijk op en blijkt er een moordenaar rond te dolen met maar één doel: het feestje veranderen in één grote slachtpartij.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

van sommige films vraag ik me echt af hoe iemand serieus kan denken, dit zullen anderen goed vinden

leek wel een aflevering van kippenvel (goosebumps) zo slecht en goedkoop

avatar van 606

klinkt als een kopie van all boys love mandy lane.

avatar van Filmkonyn

Filmkonyn

the-hague-pride schreef:
leek wel een aflevering van kippenvel (goosebumps) zo slecht en goedkoop

Goosebumps is zelfs nog beter en spannender. Dit is echt een totaal overbodig stukje geldverspilling geweest, al verwacht ik dat het budget niet hoger zit dan $10.000 De acteurs (?) zijn een stel "volwassen kleuters" die net de 1e les acteren hebben gehad. Je ziet ze in de film soms nadenken over welke zin ze op welk moment moeten zeggen. Uiteraard heb je als acteurs een aantal teenagers, waarvan de hoofdrollen gespeeld worden door degene met de leuke looks. As usual heb je bij al deze films de outcast, de persoon die buiten het populaire groepje valt en er zo graag bij wil zijn. Uiteindelijk is het bijna 2 uur een aaneenschakeling van slecht acteren, slechte effects, hoerige vrouwen (excuus taalgebruik) en een compleet waardeloos verhaal, met als hoogtepunt De zus met een soort down-syndroom die na een achtervolging van 5 minuten (....) uiteindelijk gepakt wordt en dan.... ach kijk zelf maar...

uiteindelijk toch maar 1 * gegeven...

ps: verwacht hier geen blote borsten, wat eigenlijk normaal is in dit soort films... bloot komt hier bijna niet in voor...

avatar van Vascago

Vascago

Lowbudget slasher die het duidelijk niet van het acteerwerk moet hebben en ook de moorden zelf hadden een stuk beter cq bloederiger gekund. Maar het verhaal dat ook behoorlijk slecht lijkt, krijgt aan het eind toch nog een leuke twist. Zag hem niet helemaal aankomen.

Verder was de sfeer best aardig en ook de soundtrack kon er zeker mee door. Best vermakelijk.